avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum intru in posesia unuei N.U.P date de D.I.IC.OT\"?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum intru in posesia unuei N.U.P date de D.I.IC.OT"?

Deci cum intru in posesia unei N.U.P date de diicot pe numele meu tinad seama ca am facut cere... tin sa spun ca solutia e din 2008 ?Am fost de mai multe ori la procuror si mi se spune ca se erceteaza dar... sa va explic in 2005 am avut probleme cu legea( mi sau confiscat niste bani) mi sa intocmit dosar penal si sa dat o hotarare de inalta curte de casatie si justitie asta in 2006 in care nu se spunea nimik de bani .. bani sunt depusi la banca pe numele meu ..unde sunt si acuma ....ma duc la procuror si cer sa imi deblocheze bani retinuti prin ordonanta imi spune ca pe baza dosarul 2005 sa disjuns ocauza si se fac cercetari .. ok in 2008 primesc acasa N.U.P in dosarul disjuns din cel din 2005. ma duc anul acesta la banca si banca imi spune ca tot blocati ....ma duc iar la procuror . si imi ice ca inca sunt anchetat ...( sunt destul de sigur ca nu mai sunt cercetat in nici un dosar ...asta e pastila de la procuror am ingitio pana acuma de cateva ori dr mi sa luat).... si nu mi se raspunde a trecut ceva timp de atunci ......deci bani sunt luati in 2005 suntem in 2010 ....bani satu de 5 ani la banca pe numele meu fara dobanda fara nimik...
Infractiunea este pe legea 365/2002 si suna ceva de genul accesarea fara drept de sisteme informatice bancare...stie cineva cand se sprescrie ? si cat timp pot fi anchetat de pe urma unui doar care sa solutionat 1 data de I.C.J a 2 oara intr-un dosar disjuns mi se da nup ... ?
Cel mai recent răspuns: octaradu , utilizator 09:35, 20 Iulie 2010
Parerea mea este ca ar trebui sa proc edati in felul urmator : adresati o cerere scrisa catre Parchetul General al Romaniei ( Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie ) prin care sa solicitati sa vi se comunice daca sunteti cercetat penal intr-una din unitatile sale de parchet din subordine . Parchetul general are in subosrdinea sa toate parchetele din tara , deci raspunsul pe care il veti primi de la acestia , va fi unul complet , in urma verificarii la toate structurile de parchet din teritoriu . Astfel veti putea sti in ce situatie va aflati si ati putea da in judecata DIICOT-ul teritorial .
Accesarea fara drept de sisteme bancare este prevazuta in legea 161/2003 care mai mult ca sigur este in concurs cu o infractiune din 365/2002 .
Deci , despre prescriptie nu v-as putea spune exact cand ar fi aceasta , nestiindu-se nici incadrarea exacta si bineinteles , datorita faptului ca a fost intrerupt cursul prescriptiei prin incheierea de acte de cercetare penala .
ok, dar daca in 2008 mi sa dat n.u.p ... de catre diicot ....nu de catre parchet... diicot este in subordinea Parchetul General al Romaniei?asta nu stiu ? eu am o cere la ei .. la diicot dar .. inca nu am nici un raspuns si a trecut mai bine de o luna ...? .. deci cand ma fost acolo mi sa spus verbal ca nu mai am nici o problema...si daca nu am nic o problema ... bani au fost pusi printr-o ordonanta de ce nu dau o ordonanta de scoatere de sub sechestru .... asta nu inteleg ...sa inteleg ca e rea vointa ..deci nu mai au nic un motiv legal sa tina acei bani ....SI O ORDONANTA DATA DE DIICOT CAT TIMP E VALABLIA ?ca e din 2005 si e o hotarare data de inalta curte de casatie si justitie si un N.U.P dat de ei in 2008 deci pe ce baza sunt retinuti bani aceia( mi se spune ca ei stiu ca bani sunt rezultati din infractiuni....pe baza ca ei stiu dar nu au nic o dovada in acest sens ...) si ca decat prin judecata o sa mi se deblocheze contul ?
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2010
octaradu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi iau banii de la diicot ? octaradu octaradu Deci in 2005 am fost arestat si asupra mea sau gasit 600 mil lei si pe baza unei ordonate prin care se punea sechestru asigurativ asupra banilor acesti bani ... (vezi toată discuția)
Procuratura mai poate face ceva? ruxandra42 ruxandra42 Buna seara. Ma numesc Ruxandra si intampin urmatoarea problema, mai exact nu stiu daca sa mai stau cu sufletul la gura sau sa ma bucur. Fiica mea a facut o ... (vezi toată discuția)
Contestatie la ordonanta prim procuror DragosUUU DragosUUU buna ziua, in luna iunie si iulie 2014 am facut doua plangeri impotriva fostei sotii pentru nerespectarea programului de vizitare al copiilor, in sensul ca in ... (vezi toată discuția)