avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... munca in germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

munca in germania

buna seara!anul trecut am lucrat in germania si acolo am aflat ca pentru a obtine un contract de munca in germania nu avem de facut numai sa trimitem prin fax o copie dupa carnetul de identitate.in martie am recrutat oameni,am cerut de la ei o copie ci si am luat cate 100euro comision.nu am reusit sa obtinem contracte,banii am cheltuit,15-20 de persoane au dat plangere impotriva mea la politie.am fost audiat,am dat declaratie.......o parte din bani am dat inapoi,pot sa l dovedesc cu mandate postale..n am avut intentia de a insela oamenii,numai n am reusit sa obtin contracte,cand am luat banii am dat la fiecare o copie dupa buletinul meu ca sa stie toate lumea unde locuiesc si cine sunt.daca le dau banii inapoi,oare scap cu o suspendare?asta i inselaciune??multumesc
Cel mai recent răspuns: bmistvan , utilizator 22:38, 21 Iulie 2010
am antecedente penale,cod rutier(1 an inchisoare cu suspendare in 2004,amenda administrativa pt falsificare in 2005 am fost scos sub urmarire penala de catre procuror) ESTI FOARTE SEXY
Ptr acea condamnare ati fost reabilitat de drept . Deci veti fi tratat ca infractor primar .
Insa daca veti ajunge in fata instantei , se va tine cont de aceste aspecte ptr eventuala individualizare a pedepsei .
Da, se intrunesc elementele constitutive ale infactiunii de inselaciune. Reparati prejudiciul creat. Urgent angajati un avocat sa va reprezinte inca din faza de UP.
Apropo: Acesta nu este un site de socializare...
Succes!
AM SANSE SA NU AJUNG IN FATA INSTANTEI?SI ULTIMA INTREBARE;SCAP INCHISOAREA SAU NU?CE SANSE AM?10%?20%?.....90% CA SCAP?
.domnul SZasz si acuma (2010.07.20)prosteste vreo 25 de persoane ca maine dimineata (21.07.2010) va trimite in germania pentru lucru.dansul vorbeste in numele firmei Thiermann din Kirchdorf din germania.pe mine personal m-a contactat firma din germania si au zis ca domnul SZasz a mai trimis oameni din tara la firma respectiva pe care au trebiut sa trimita acasa cu sprijinul politiei.domnul Szasz are o p[roblema foarte mare a falsificat contractele oamenilor dupa contractul sau si a scimbat numai numele si adresa titularului.noi pagubitii avem sprijin din partea firmei Thiermann ca in eventualitatea unei proces sa ne trimita lista oamenilor trimisi de catre domnul Szasz in germania si copiile contractelor contrafacute.Va mai aduc la cunostinta ca nu a luat 100-euro de persoana ci 120-130 de euro de persoana.Si aztazi suna pe oamenii pagubiti ca diseara la ora 19 se va prezenta personal la domiciliul acestora si ca maine dimineata la ora 5 am este plecarea.Eu personal am depus o plangere inpotriva d-nul Szasz si maine o sa depun o plangere si la parchet.
Intrebare?? ce sanse avem sa recuperam banii dati domnului Szasz si daca avem posibilitatea sa cerem daune de la dansul ca suntem mai mult care am dat banii din luna mai anul curent.??
multumesc pentru raspuns
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2010
bmistvan, utilizator

Alte discuții în legătură

Inselaciune,lucru in germania ContSters118014 ContSters118014 o persoana a promis ca va trimite la lucru in germania,am primit de la el o copie a contractului german dar intre timp am aflat ca contractul este fals.am ... (vezi toată discuția)
domnilor avocati -spuneti-mi pe bune la cita puscarie sa ma astept? uni zic ca nu alti ca da ! caut specialist in penal ! sandrododero sandrododero Am fost factor postal. In loc sa dau banii de pensie titularului iam dat unui nepot al acestuia. Venea cu buletinul mosului.Iar eu baiat bun dadeam banii ... (vezi toată discuția)
Condamnare? tudor_c tudor_c Eu ma ocup de organizari excursii internationale,iar in urma cu cateva luni trebuia sa fac o excursie.Din cauza unor situatii mai putin placute nu s-a mai ... (vezi toată discuția)