(ca probe*) Buna ziua,sunt nou pe aici..daca mesajul nu il postez exact unde trebuie..imi cer scuze!..Am nevoie de o informatie.O cunostinta de-a mea in varsta de 14 ani si cateva luni a fost abuzata sexual de tatal ei in cel mai grotesc mod(ma rog..pentru mine asa e..si sigur si pentru ea)..totul se intampla de circa 2 ani..adica..de la varsta de 12..ea nu a spus nimic pana de curand din cauza amenintarilor.Nu o sa intru in detalii cu cazul asta asa ca o sa ajung unde trebuie..Tatal ei vine doar in weekend acasa...in tot acest timp..cat e plecat..o suna zilnic interesandu-se..chipurile..de ea..intr-o zi fetita s-a gandit sa inregistreze convorbirea dintre ea si tatal ei tragandu-l intr-un fel de limba sa recunoasca faptele comise..in inregistrari nenorocitul recunoaste totul...adica..e ceva de genul "Tati..eu i-am spus mamei prin ce am trecut timp de doi ani de zile..i-am povestit detaliat ca ma supneai la perversiuni sexuale..ma obligai sa fac sex oral"(etc ..bla bla)....iar el se vede clar afectat " De ce ai facut asta draga mea?..de ce i-ai spus mamei tale totul?..ti-am promis ca nu o sa se mai intample lucrurile astea"(etc..bla bla)..in fine..ma lungesc..vreau doar sa stiu daca poate folosi inregistrarile in care el recunoaste ca a abuzat de ea..deci..pot fi folosite???..pentru ca am auzit tot felul de destepti ca nu se aproba in istanta o inregistrare..daca inregistrarea nu a fost facuta ci su acordul celui inregistrat..adica..e mai mult decat penibil..trebuia sa-l intrebe pe taica-sau "Tati vreau sa te inregistrez pe telefon cand recunosti ca m-ai abuzat sexual ca sa am ca proba in instanta"..va rog sa ma lamuriti.Multumesc!
A intervenit o problema..fetita a fost manipulata si santajata cu tot felul de lucruri si am aflat ca vrea sa-si schimbe declaratie..sa spuna ca totul a fost o minciuna.Dar declaratia asta o face datorita presiunilor din partea celor doi pe care inca ii numeste parinti!!!.Ce se poate intampla in cazul asta?..ea o sa declare ca defapt a mintit..si tot felul de bazaconii..ca tatal ei sa scape..desi..la politie sunt acele probe..acele inregistrari telefonice..si mesaje primite de la el..cand ii spune ca se caieste pentru tot ce i-a facut..si alte scuze penibile..c e se poate intampla daca fetita isi schimba declaratia?..desi initial declarase pe foi intregi de A4 detaliat..tot ce i-a facut mizerabilul..Sper ca nu se inchide cazul pur si simplu..sper ca se ajunge la o investigatie..sa vada..de ce isi schimba declaratia..trebuie sa observe procurorii ca schimbarea declaratiei e facuta sub presiune si santaj..bun..sa zicem ca si-o schimba si cade prima declaratie cade..dar..cum ramane cu acele probe?..inregistrarile plus certificatul medico-legal..in care arata ca fetita a fost agresata fizic...rog raspunde-ti..multumesc..desi..imi e teama ca el o sa scape.Doar traim in Romania
Calomnie sau nu??
Sonji
[b]Buna. X-ulescu lipeste zeci de afise prin oras in care apare poza unui individ iar sub poza cateva randuri despre o fapta comisa,una destul de grava,fapta ... (vezi toată discuția)