Cum pot sa aflu la ce medic de familie este inscrisa mama mea?
Se poate afla dupa cnp in Arad?
Sunt curatorele legal al mamei mele care este internata in spital de can eram copil, iar cineva din familia mea nestiind ca eu am si sentinta judecatoreasca a scos-o din spital pentru 2 zile si a inscris-o la un alt medic de familie, din alta localitate fara sa stiu eu.
Cum pot sa aflu pe cale legala medicul de familie la care este inscrisa mama mea fara a apela la persoana din familie care a facut acest lucru.
Ce trebuie sa fac ca sa o scot din evidentele medicului de familie actual si sa o inscriu la alt medic? Mentionez ca localitatea de domiciliu a mamei este alta decat cea a medicului de familie la care este inscrisa.
Va multumesc.
Incerca pe site ul Casei de Sanatate Arad dupa CNP - ul mamei.Sau oficial trimite Casei de sanatate Arad o cerere cu sentinta anexata pentru a ti se comunica acest lucru.Normal fostul medic de familie ar fi primul care ar trebui sa stie pentru ca transferurile intre medici se fac la cerere , iar medicul de la care pleaca ar trebui sa l scoata de pe lista pentru a putea fi adaugat pe lista celuilalt medic si trebuie sa i elibereze dosarul pacientului, altfel asiguratul figureaza pe listele a 2 medici de familie, ceea ce nu e corect.
~ final discuție ~