avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Achizitie autoturism in leasing
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Achizitie autoturism in leasing

Salutare!

Am o intrebare, poate ma ajuta cineva!

Am depus 3 cupoane rabla si actele necesare unui contract de leasing exact inainte de schimbarea TVA-ului, pe 28 iunie, daca nu ma insel.
Datorita modificarii TVA-ului si reglementarilor pe partea de creditare, firmele de leasing nu mai functioneaza de atunci.
Am tot asteptat sa isi schimbe sistemul informatic, dar se pare ca reglemetarile pe creditare nu sunt aplicabile si pe leasing.
In 30 de zile dealerul este obligat sa livreze masina, daca este luata prin programul Rabla 2010. Eu vreau in continuare sa fac leasing, dar nu stiu ce se intampla cu cupoanele ( au zis ca se poate obtine o amanare) sau cand se reia activitatea de leasing.
Daca ajuta cu ceva, vreau sa facun leasing la Unicredit Leasing.

Aveti idee ce se intampla cu leasingul, cand se reia activitatea, care este starea in momentul acesta?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: redeye_ixu , utilizator 12:37, 22 Iulie 2010
Salutare!
Nu ma poate ajuta nimeni ? :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilierea contractului de credit anamihai anamihai Buna sera! am si eu o problema in urma cu 2 ani am facut un contract de credit de nevoi personale..in momentul incheieri contractului am fost intrebata daca ... (vezi toată discuția)
Curs istoric leasing financiar m_nitu m_nitu Buna ziua ! Apelez din nou la dumneavoastra cu multumiri pentru promptitudinea si profesionalismul de care dati dovada. Am incheiat un contract de leasing ... (vezi toată discuția)
Leasingul auto andruscaa andruscaa Buna ziua, am o dilema legata de faptul ca vreau sa achizitionez cat mai curand o masina -nu am decis inca daca va fi noua sau second hand- si nu stiu daca ... (vezi toată discuția)