avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociatia de locatari mi-a refuzat avizul pt sediu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociatia de locatari mi-a refuzat avizul pt sediu social...

Buna ziua. Revin cu o problema, chiar daca am mai discutat-o in topicul "Datorii la asociatia de proprietari !! Acord sediu valabil?". Nu mai repet problemele inserate acolo, ci doar va comunic "rezolutia": Asociatia de locatari (presedintele acesteia) a refuzat sa-mi semneze avizul pentru infiintarea unui sediu social intr-un apartament. Pe scurt: proprietarii apartamentului au datorii consistente catre asociatie, iar eu (avand adresa din buletin la adresa apartamentului, dar nu si domiciliul in fapt ) am facut cu ei contract de comodat. Asociatia mi-a refuzat avizul, pe motiv ca exista datorii, cu toate ca la aceasta adresa nu va fi spatiu comercial, ci doar sediu social... Prin urmare, le-am solicitat in scris motivele pt care mi-au refuzat avizul. Acum, va intreb: Chiar exista o baza legala pentru acest lucru? Pot sa refuze acordarea avizului pe motivul ca exista datorii la proprietari? Ce pot face eu in aceasta situatie? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 18:34, 30 August 2007
Asa este, a disparut din formular bifa. In schimb a aparut formularul Aviz/Accept conform Legii nr. 230/2007 care este obligatoriu la infiintarea unei firme intr-un imobil cu destinatie de locuit unde sunt mai multi proprietari.
Ultima modificare: Joi, 30 August 2007
Adrian Copil, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie locuinta kokonut kokonut Buna seara! Am si eu o intrebare legata de schimbarea destinatiei locuintei. Am o locuinta la et.1, am facut toate demersurile in vederea schimbarii ... (vezi toată discuția)
Presedintele unei asociatii de proprietari a dat acordul de sediu ... gm_mg gm_mg Presedintele unei asociatii de proprietari a dat acordul de sediu de firma in spatiu unui apartament de bloc - spatiu locativ de locuinta, fara avizul ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor fortis strategye & consulting fortis strategye & consulting Buna ziua, as dori sa intreb daca este necesar acordul vecinilor pentru un salon de infrumusetare la casa , conform carei legi este reglementata dilema mea, ... (vezi toată discuția)