avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cerere anulare somatie de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cerere anulare somatie de plata

Poate parea stupida intrebarea....cererea de anulare a somatiei de plata se timbreaza?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: timi , utilizator 15:09, 2 August 2010
da
Da, se timbreaza...

avocat Radu Stan
INDRAZNESC SA INTREB CU CAT?
Cu 1/2 din taxa de timbru pentru somatia de plata.
19,5 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru judiciar cris_deo cris_deo buna seara. cat este taxa de timbru judiciar si taxa de timbru in cazul apelului. am auzit ca trebuie sa fie 50% din taxa care am achitat-o in prima instanta ... (vezi toată discuția)
Taxe somatie de plata julien_slbz julien_slbz Cu cat se timbreaza somatia de plata in ceea ce priveste timbrul judiciar?poate ma ajuta cineva....merci (vezi toată discuția)
Timbrare cerere in anulare a somatiei de plata timici timici Va rog sa-mi spuna cineva cum se timbreaza cererea in anulare a somatiei de plata? Cu 8 RON, sau cu 39 RON sau cu o alta suma? Multumesc,Timea Este urgent (vezi toată discuția)