avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Reg. operatorilor intracomunitari
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Reg. operatorilor intracomunitari

Sunt un I.I neplatitor de TVA in RO, dar cu nr. de TVA pentru achizitii intracomunitare.
Am depus actele pt. inscriere in baza de data al operatorilor de cam 2 saptamani.
Unde pot verifica daca apar sau nu in baza de data ?
Mersi
Cel mai recent răspuns: mamalupiciu , utilizator 07:18, 3 August 2010
Daca aveai cod RO, verifica cu codul pe care il aveai, prin [ link extern ]

Daca nu apari cu cod valid, ar trebui sa suni, sau mai bine sa mergi la DGFP unde ai depus actele si sa insisti...societatea la care lucrez le-a depus in 20 iulie si pe 28 a primit decizia.Trebuie insistat :)...stii cum zice legea...daca ai depus tot ce trebuie, decizia va fi emisa "deindata" :O
Succes!
Ultima modificare: Marți, 3 August 2010
mamalupiciu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operatiuni intracomunitare. persoane neinscrise in registrul operatorilor intracomunitari paolo979 paolo979 Suntem un SRL, si conform OPANAF 2101/2010 pentru inregistrarea in Registrul operatorilor intracomunitari trebuie sa depunem cazierele judiciare al ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva platit in 2 state diferite? Dumitru1987 Dumitru1987 Am o Intreprindere Indiv neplatitoare de TVA infiintata in martie 2011 si fac achizitii de produse din Cehia care le vand pe urma in Romania.La Suma de 10 ... (vezi toată discuția)
Tva oviiul oviiul care este sanctiunea pentru o livrare intracomunitara la o firma din Spania la care factura s-a intocmit fara TVA dar ulterior la o verificare am constatat ca ... (vezi toată discuția)