avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proba platii chiriei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proba platii chiriei

Dupa rezilierea contractului de inchiriere proprietarul mi-a trimis o somatie de plata prin biroul unui executor judecatoresc pt a plati chirie pe ultimele 6 luni de zile desi eu i-am platit lunar chiria pana in ultima zi.
Eu nu i-am platit impozitul si pt asta sustine acum ca nu i-am platit chiria ultimele 6 luni, desi am facut-o mereu in prezenta unui martor.
Cum pot sa probez plata chiriei?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: carol_alexandru , utilizator 14:07, 4 August 2010
Proprietarul trebuie sa faca dovada sursei obligatiei de plata a chiriei (contractului) iar dumneavoastra trebuie sa faceti dovada ca ati stins aceasta obligatie prin plata.
Si sa inteleg ca nu am nicio solutie din moment ce nu am nicio hartie de mana ci doar cuvantul meu si martorii impotriva celor sustinute de el
In opinia mea, nu. Am mai raspuns insa la asta.
Multumesc frumos pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere carol_alexandru carol_alexandru Buna ziua! Am incheiat un contract de inchiriere a unei garsoniere pentru 2 ani de zile, iar acum 1 luna acesta a expirat eu mutandu-ma in alt imobil. Acum 2 ... (vezi toată discuția)
Speta-urgent!!!!!!!!!!!!!!! feroz feroz Reclamanta R l-a chemat in judecata pe fratele sau paratul P solicitand instantei ca prin hotararea ce se va pronunta sa fie obligat paratul SA-I RESTITUIE ... (vezi toată discuția)
Imprumut Fedora Fedora Sunt la primul mesaj. Daca am postat unde nu trebuie imi cer scuze. In august 2008 dupa ce m-am despartit de sotul meu, inaintand si o cerere de divort, ... (vezi toată discuția)