avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale As dori un sfat...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

As dori un sfat...

Stie cineva un jurist pentru a ma lamurii cu o problema legata de legalitatea unui contract?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 11:15, 28 Septembrie 2007
Poate fi acuzat de conflict de interese?
contractul cu firma e valabil?
oricum el a demisionat.
Puteti sa constatati ca a prejudiciat firma angajatoare prin incheierea c. cu propria firma?
Contractul cu firma e valabil.Nu a prejudiciat firma ,dincontra a adus bani firmei...Numai ca directorul tehnic a alfat dupa ce a semnat contractul ca e firma lui si nu i-a convenit....si vreau sa stiu daca poate sa fie acuzat de ceva...
Din punctul meu de vedere nu.
Poate la acea data de concurenta neloiala daca avea acelasi ob de activitate, dar altfel nu vad cum sau mai exact nu vad rostul, mai ales daca a adus beneficii firmei.Si daca nu s a constatat atunci conflictul de interese acum dupa ce a demisionat e ceva mai greu.
Inca i-au semnat lichidarea desi la 15 septembrie a fost ultima zi de lucru.Firma respectiva are voie sa-i retina cartea de munca?

Alte discuții în legătură

Clauza confidentialitate miguelanhel miguelanhel am lucrat la o societate pe o functie de conducere pe o perioada de 8 luni iar ulterior am primit o oferta de munca mult mai buna din punct de vedere financiar ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala din partea angajatorului zylvyu66 zylvyu66 Buna ziua, Sunt angajat ca reprezentant tehnic-comercial la o firma cu distributie nationala si imi desfasor activitatea in judetul unde locuiesc. Firma ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese / repercursiuni legale ioanmihaila ioanmihaila Buna seara, Doresc infiintarea unei societati cu acelasi obiect de activitate ca societatea actualului angajator,. Intrucat firma urmeaza a fi infiintata ... (vezi toată discuția)