avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale As dori un sfat...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

As dori un sfat...

Stie cineva un jurist pentru a ma lamurii cu o problema legata de legalitatea unui contract?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 11:15, 28 Septembrie 2007
Ultima zi de lucru a fost pe 15 septembrie si nu i-au semnat inca lichidarea.Au voie sa-i retina carte de munca?
Nu pot retine carnetul de munca, insa formalitatile pentru eliberare pot dura ceva timp, nu a trecut prea mult timp , poate fece o cerere de eliberare trimisa prin posta cu confirmare de primire.
Nici concurenta neloiala nu este ca aici este vorba de un contract de colaborare.
Nu vad cum persoana care a incheiat contractul poate spune ca nu stia cu cine il incheie ca doar se trec niste date in contract.Daca intradevar nu a stiu inseamna ca a ales dupa alte criterii si daca este avantajos contractul nu vad nici un impediment.

Ultima modificare: Vineri, 28 Septembrie 2007
adelaida_07, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza confidentialitate miguelanhel miguelanhel am lucrat la o societate pe o functie de conducere pe o perioada de 8 luni iar ulterior am primit o oferta de munca mult mai buna din punct de vedere financiar ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala din partea angajatorului zylvyu66 zylvyu66 Buna ziua, Sunt angajat ca reprezentant tehnic-comercial la o firma cu distributie nationala si imi desfasor activitatea in judetul unde locuiesc. Firma ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese / repercursiuni legale ioanmihaila ioanmihaila Buna seara, Doresc infiintarea unei societati cu acelasi obiect de activitate ca societatea actualului angajator,. Intrucat firma urmeaza a fi infiintata ... (vezi toată discuția)