La inceputul lunii septembrie am 2 procese in aceeasi zi, la Curtea de Apel Constanta, la acelasi complet, unul dupa altul.
Unul din ele est recurs inaintat de Casa de Pensii, castigat de mine la instanta de fond. Al doilea este recurs inaintat de mine impotriva unei institutii care nu a vrut sa elibereze adev de grupa a II-a de munca, pierdut de mine la instanta de fond.
Mai multe sanse de castig sunt pentru primul proces.
Problema este ca nu asa vrea sa se judece in aceeasi zi pentru ca mi-e frica de o solutie nefavorabila.
La nici unul nu am avocat.
Pe ce motiv as putea cere amanarea celui de-al doilea proces ? (angajare aparator, cu toate ca nu voi face acest lucru).
As dori si baza legislativa pentru amanare.
Recursurile au fost facute la o dsitanta de 3 sapt, dar termenul a fost fixat in aceeasi zi.
Cand doriti, dar sa ajunga la dosar cel tarziu cu o zi inainte de termen. Dosarele se afla la studiu cu o zi inainte . Puteti sa o transmiteti si prin fax, daca nu va prezentati in instanta.
Daca depuneti cerere de amanare la registratura, o faceti cu cel putin 5 zile inainte de termen, dar mai puteti s-o depuneti personal si la termenul de judecata.
Oricum, fiind la acelasi complet, chiar daca schimbati termenele, judecatorul stie ce contine fiecare dosar.
Asa cum spuneam, schimbarea termenului nu inseamna schimbarea completului.
Daca aveti timp de pierdut prin judecatorie, amanati pe unul din ele.
Dar daca este vreun viciu de procedura sau alt motiv de amanare la ambele dosare, tot la acelasi termen vor cadea.
Mai bine mergeti asa cum au fost stabilite initial.
Ce inseamna ?
AlexGM
E un proces civil, la care cred ca s-a terminat. Contestasem un proces verbal al Politiei Rutiere. Asteptam ca pronuntarea sa vina prin posta, numai ca vad ca ... (vezi toată discuția)