avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Omisiune in Titlul de Proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Omisiune in Titlul de Proprietate

Buna Ziua,

Am descoperit de curand faptul ca pe Titlul de Proprietate pe care figurez alaturi de o ruda ca mostenitori numele meu este incomplet in sensul ca nu figureaza si al doilea prenume.Daca voi avea probleme la notariat atunci cand va trebui sa ies din indiviziune....sau la o eventuala vanzare...Banuiesc ca s-au mai intamplat asemenea omisiuni la completarea Titlurilor...Cum sa procedeaz ca sa repar situatia ?#-o
Cel mai recent răspuns: Alex_8 , utilizator 18:41, 27 Septembrie 2007
Faceti cerere la Primarie pentru modificarea titlului de proprietate, in sensul completarii numelui.
Mi se pare ca este valabila si Declaratia unei persoane pe proprie raspundere ca dvs si cel de pe titlu(numele incomplet) sunteti una si aceasi persoana.Daca ma insel sa ma corecteze cineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate Mihaela Enache Mihaela Enache povestea suna asa : dupa legea 18 s-a reconstituit dreptul de proprietate asupra unui teren agricol 1,5 ha in numele sotiei supravietuitoare si a singurului ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune Wien Wien Titlul de proprietare s-a emis pe numele numai unuia dintre coproprietari. Constituie aceasta o piedica pentru iesirea din indiviziune ? (vezi toată discuția)
Eliberare titlu proprietate hane hane In urma unei actiuni in instanta s-a dispus eliberarea actelor de proprietate pentru un teren catre mostenitorii legali: mama mea (cota 1/4) si eu (cota 3/4) ... (vezi toată discuția)