avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... acuzat de virusi pe telefon
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

acuzat de virusi pe telefon

Buna seara am tot vorbit pe messenger cu cineva si acuma m-am certat cu acea persoana , mi-a trimis ceva mesaje de amnintare i-am trimis si eu ca o dau un judecata si dupaia ca sa vezi i s-a stricat telefonu . Ea de pe telefon intra pe net si ma acuza pe mine ca i l-am stricat eu printr-un virus dar nu ea devarat eu nici nu ma pricep la asa ceva. Ea vrea acuma sa se dupa la politie sa depuna plangere pt ca , crede ca eu i-am dat virusi . Daca voi primi amenda ce pot sa fac ? Se lauda ca ar avea si ceva pile , eu am inregistrari cu convorbiri . stima :sorry:
Cel mai recent răspuns: caiuscorneliu , utilizator 01:38, 2 Septembrie 2010
mai baiete,eu zic sa te culci si tu si aia care te ameninta,sa mai cresteti si sa mai lasati filmele americane cu tribunale si procese

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ip-ul proba valida sau nu in instanta? romanas romanas fiecare pc care e utilizat pe net are un IP...router..proxy..Avand in vedere ca toate retelele de inet sunt supraterane (cabluri peste blocuri din scara in ... (vezi toată discuția)
Trimiterea unui virus se poate face si fara trimiterea acestuia prin e_mail? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Trimiterea unui virus se poate face si fara trimiterea acestuia prin e_mail? Aceasta este intrebarea. Cu alte cuvinte, printr-o expertiza informatica nu se ... (vezi toată discuția)
Atac virusi ContSters269461 ContSters269461 De mai mult timp PC-ul meu se viruseaza, ca si altele. In ultima vreme, este chiar suparator. Apelind la un specialist si verificind dupa IP-ul de unde au fost ... (vezi toată discuția)