avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Publicare poze fara acord...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Publicare poze fara acord...

Am avut laptopului unui amic la mine,in care am pus niste poze pentru el.Acesta le-a publicat pe internet fara acordul meu. Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Bogdan Tulai , utilizator 11:04, 20 August 2010
Apropo il pot forta sa scoata pozele?Pozele sunt puse profilul meu, de la care eu i-am dat parola,dar acum a schimbato.
Multumesc pentru raspunsul rapid! Si clarificarea situatiei. O zi buna!
Ultima modificare: Luni, 16 August 2010
Obliterate, utilizator
aţi avut încredere în el.
nu poate fi catalogat drept abuz de încredere ?

probabil v-a cerut şi bani înainte de asta - şantaj ?
la recomandarea lui aţi adăugat pozele pe laptop ?
Ultima modificare: Luni, 16 August 2010
m1ha1.blogs, utilizator
Orice utilizare a unor informatii cu caracter personal de catre o persoana neautorizata este incriminata de lege.
Chiar daca i-ati dat acordul sa foloseasca acele poze, in momentul in care i-ati solicitat sa stearga informatiile, persoana in cauza era obligata sa faca acest lucru.

Daca pozele inca sunt postate public, puteti sa faci o plangere la ANSPDCP www.dataprotection.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Multumesc anticipat! Calin Maria Calin Maria Intrebare mai delicata: sotul meu a trait in dualitate cu o x ,in acea perioada X i-a creat mai multe siru-ri si-i cunostea si parolele postandu-i pe toate ... (vezi toată discuția)
Probe si infractiuni informatice w0lfshad3 w0lfshad3 1. Mi s-au luat / prelucrat poze de pe internet, laolalta cu texte calomnioase, si au fost facute publice prin mail intr-o retea intranet. Am salvat aceste ... (vezi toată discuția)