avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incadrare in grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incadrare in grad de handicap

buna ziua ! am nascut o fetita cu picior stramb bilateral ,credeti ca pot obtine o pensie de handicap,?? unde trebuie sa ma adresez prima data?;);)
Ultima modificare: Vineri, 20 August 2010
alinagabi, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 22:31, 20 August 2010
In primul rand la un un medic ortoped ! Urgent !

:luck:pentru fetita si pentru dumneavoastra !
Ultima modificare: Vineri, 20 August 2010
ContSters109653, utilizator
Poate daca veti merge la medic veti rezolva problema.
Ideea este ca trebuie sa mergeti urgent si cred ca se va rezolva, avand in vedere ca este f mica. De ce va grabiti sa ii obtineti certificat de handicapat?
Mergeti la Dl. Dr. Burnei, Spitalul Marie Curie (Budimex), Bucuresti. Acesta este cel mai bun medic ortoped pediatru din Romania si unul din cei mai buni din lume. Nu va lasati si sa aveti speranta, luptati pentru sanatatea fetitei Dvs! Dumnezeu sa o ajute!

Pentru "pensia de handicap" mergeti la Directiile de Asistenta Sociala de pe langa Primaria de sector. Puteti solicita si un ajutor de urgenta, cei de acolo va vor ghida in consecinta.

Av. Adrian Albu
Si daca vreti sa scoateti certificat de handicap, tot la medic ajungeti. Va spune medicul daca este cazul. Mai intai faceti totul ca fetita sa nu aiba handicap!:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis de conducere, nu am proces verbal Bodescu Virginia Bodescu Virginia Eram la volanul masinii, in apropierea unei treceri de pietoni. In fuga , a trecut o fetita de la scoala din apropiere, vorbind la telefon, fara sa se asigure, ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate Heather Heather Bună ziua, am 57 de ani, sunt încă salariată cu contract permanent de muncă, sufăr de gonartroză bilaterală cu afectarea capacității de mers-de ... (vezi toată discuția)
Ccc pt copil cu handicap sircuanda sircuanda Buna ziua, am un bebelus de 1 an si 3 luni, nascut cu handicap la picioare. Eu am optat inainte de a naste pt CCC de 2 ani; acum mai pot face ceva sa ... (vezi toată discuția)