avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

In cazul unui divort cat pot sa cer pensie alimentara in cazul in care sotul nu mai lucreaza de o luna dar are firma proprie?Eu sunt in concediu postnatal de cresterea copilului de pana la 2 ani.Cat ma costa un avocat?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:56, 12 Octombrie 2007
te gandesti la pensie de intretinere pentru copil? bineinteles ca poti cere are obligatie de intretinere copil....cam cat costa un av....asta nu cred ca poti afla asa pe oarba.....
Pot sa cer sa vada copilul doar cateva ore?Nu vreau custodie comuna...Nu am certificat medicolegal dar medicul pediatru stie ca am un sot violent...pot sa cer daune morale?
Dvs. nu cereti nimic in legatura cu vizita. Lasati-l pe sotul dvs. sa ceara daca doreste.
Daca nu zic nici eu nici el nimic de vizita asta nu inseamna ca avem custodie comuna?Ca vine cand vrea si ca poate sa-l ia oricand pe copil?D-aia ma gandeam la ore de vizitare,sa nu poata sa faca ce vrea el....
Parintele divortat, caruia nu i s-a incredintat copilul, pastreaza dreptul de a avea legaturi personale cu acesta, precum si de a veghea la cresterea, educarea, invatatura si pregatirea lui profesionala.
Totusi este mai bine sa cereti sa se stabileasca un program de vizitare al copilului.

Alte discuții în legătură

Custodie comuna adriana_adriana adriana_adriana buna ziua. AM SI EU UNELE NELAMURIRI IN CE PRIVESTE CUSTODIA COMUNA. Copilul este incredintat mamei lucru intamplat inainte sa se modifice codul civil mai ... (vezi toată discuția)
Ajutor divort costi24 costi24 doresc sa divortez de sotie pt ca a fugit de acasa cu minorul. am facut actiunea, prin care cer instantei: - divortul -stabilirea domiciliului minorului la ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna custodie totala? kriss_kriss06 kriss_kriss06 buna ziua,as vrea sa stiu ce obligatiuni ii revin tatalui copilului prin acest divort cu custodie totala si cat poate face parte din viata copilului? (vezi toată discuția)