avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Achitarea CASS retroactiv, pe ultimii 5 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Achitarea CASS retroactiv, pe ultimii 5 ani

Buna ziua,

Sunt interesata sa stiu cum se poate ataca o lege prin care sunt obligata sa platesc retroactiv pe ultimii 5 ani pentru a deveni asigurat la sanatate.
Acest lucru mi se pare abuziv si mi se incalca dreptul la posibilitatea de a intra in legalitate ( in conditiile in care eu nu am beneficiat de nici un serviciu medical de la stat in acesti ultimi 5 ani) si am obtinut venituri din DDA, pentru care nu eream obligata sa platesc contributii la CAS.
As dori sa stiu ce sanse am sa pot face ceva in acest sens.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Asigurari de sanatate GAVRILA  ILEANA GAVRILA ILEANA Buna seara.Am contract de asigurari de sanatate dar nu am mai platit contributia in ultimii 5 ani pt ca nu am realizat venituri ca persoana fizica.Am o firma ... (vezi toată discuția)
Pfa cas ricso ricso buna ziua as vrea sa va intreb daca e adevarat ca CAS ul nu se mai plateste retroactiv sau uni vorbesc numai pt au inteles gresit la stirii va multumesc (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate Mviorica Mviorica Am citit un articol intr-un ziar ca cei care inchiriaza imobile sunt obligati sa plateasca asigurarea de sanatate. Asi dori sa stiu de cand intra legea in ... (vezi toată discuția)