avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

asigurare de sanatate

Am citit un articol intr-un ziar ca cei care inchiriaza imobile sunt obligati sa plateasca asigurarea de sanatate. Asi dori sa stiu de cand intra legea in vigoare si cum te poate obliga eu dorind sa imi fac asigurare privata de sanatate.Mentionez ca nu sunt asigurata si nici nu am beneficiat de serviciu medical de la stat.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mviorica , utilizator 19:27, 6 Septembrie 2011
Nu mi se pare deloc corect sa platesti o asigurare obligatorie in situatia dezastruoasa din sistemul nostru de sanatate. Mai bine ne lasasu sa ne facem asigurari private si atat.
Asi dori sa stiu daca platesc asigurarea medicala pana la data de 31 dec 2011 mi se sterg penalitatile conform noului cod fiscal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie sanatate platita ptr.activitate independenta vlad.aurelia vlad.aurelia Am si eu o nelamurire.In anul 2008 ,pe linga contractul de munca pe care-l aveam m-am ocupat si cu asigurari, fiind broker la o firma.Normal, m-am inregistrat ... (vezi toată discuția)
Plata contributiei pentru asigurari de sanatate retroactiv ivanov cristina ivanov cristina Buna seara Intrebarile sunt pentru un PFA Legea privind plata CAS (contributia pentru asigurarea de sanatate) a fost data in anul 2009, acum ei imi trimit ... (vezi toată discuția)
Contributie asigurari de sanatate vasile12 vasile12 Un agent de asigurari rca, este obligat la plata cass? (vezi toată discuția)