avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... respingere contestatie de catre apia
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

respingere contestatie de catre apia

in urma primirii sumelor acordate din fonduri comunitare pt sprijinul aferent suprafaetei cultivate in anul 2008, am primit acum de la apia un proces verbal de constatare prin care mi se aduce la cunostiinta ca in urma verificarii corectitudinii autorizarii cererilor de plata, trebuie sa returnez sumele primite.nu mi s-a comunicat natura neregulii constatate doar faptul ca am primit o suma necuvenita.
ulterior am facut in termen legal o contestatie la apia care a fost respinsa si tot nu am primit nelamuriri.
cum procedez?care este instanta competenta de a solutiona cazul meu in caz ca vreau sa atac in instanta decizia apia de respingere a contestatiei mele?va rog mult sa ma indrumati si multumesc anticipat oricui imi va aduce lamuriri!
Tribunalul - sectia de contencios administrativ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la proces verbal de constatare apia filipvasile filipvasile in data de 24.11.2011 am primit p.v. de constatare privind cererea de plata nr.6827/3/16/2009 subventii de la APIA incheiat atentie in data de 26.01.2011. data ... (vezi toată discuția)
Litigii apia mihaela1972 mihaela1972 am urmatoarea problema: in 2013 am depus declaratia pe supraf la apia- am incasat in 2014 banii de subventie- la dosar era depus un contract de arenda in care ... (vezi toată discuția)
Este legala obligativitatea restituirii in anul 2012 a unei parti din renta viagera din anul 2010? marci marci Buna ziua, Stimati Domni/Doamne, As dori sa aflu daca este normal sa fie impusa in anul 2012 restituirea unei parti din suma obtinuta sub forma de renta ... (vezi toată discuția)