an urma cu 2 luni sa ancheiat un proces dupa care am asteptat pronuntarea si eu si avocatul si nimic dupa un timp la registratura dosarul apare ca definitivat la antrebarea avocatului presedintele cauzei ia spus sa stea an banca lui ca defapt asta era interesul sa nu putem face apel 2 ani cu suspendare + 3 ani de ancercare este mult pentru retragere de la probe biologice si nici macar nu ma aflam nici an autoturism si nici an trafic oprit de catre vreun politai atata tot ca cineva a telefonat la politie cum ca as fi condus baut si ma luat politia de pe trotuar neavand calitatea de conducator auto, va rog sa ma informati daca se mai poate face ceva?:((
Inteleg ca pronuntarea a fost amanata si dvs. ati fost prezent la dezbateri.In acest caz termenul de apel de 10 zile curgea de la data pronuntarii amanate.
Revizuirea este admisibila doar in anumite cazuri strict si limitativ prevazute de textul de lege si din punctul meu de vedere sunt sanse minime pe revizuire.
Revizuirea se adreseaza procurorului de la parchetul de pe langa instanta care a judecat cauza in prima instanta.
Pronuntare sentinta
BIGHY
Scuzati-ma ca va deranjez cu o intrebare dar nu m-am lamurit in privinta unui aspect.Solutia intru-un dosar penal urmeaza a fi data zilele astea, de unde pot ... (vezi toată discuția)
Termen recurs
mihai_14
Buna ziua ,va rog frumos sa-mi spuneti si mie, cei in drept, daca termenul de recurs in penal, curge de la data pronuntarii hotararii, sau de cand se comunica ... (vezi toată discuția)