avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... adugare act la dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

adugare act la dosar

Buna ziua am si eu o intrebare pentru a mai aduga un act la dosaul deja depus la instanta trebuie sa mai formulez vreo cerere sau pot adauga pur si simplu?Este vorba despre o declaratie de recunoastere a filiatiei de catre tata in fata notarului.va multumesc
O depuneti prin serviciul registratura cu borderou de acte, indicand nr dosarului, instanta, termenul de judecata.
De fiecare data cand doriti sa adaugati un act la un dosar existent deja pe rolul instantei il veti depune insotit de o cerere in care veti specifica ce anume doriti sa depuneti la dosar.Anexati apoi cererii documentul despre care faceti vorbire.Daca depuneti personal la registratura, cererea va fi in dublu exemplar.Un exemplar va va ramane dvs si va primi numar de inregistrare.
Daca il depuneti prin posta, este necesar sa o faceti cu confirmare de primire.
va multumesc,la fel si in cazul cererii pt preschimbare termen judecata prin ordonanta presedintiala?aveti idee cat costa o astfel de declaratie la notar?
declaratie la notar?
privind ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cereri dosar penal Nina1 Nina1 Buna seara, Va rog ajutati-ma cu model pentru cerere: studiu dosar, eliberare copii dupa file din dosar, termen angajare avocat in cadrul unui dosar ... (vezi toată discuția)
Cerere info arakys arakys Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare, daca se poate. In cazul deschiderei unui proces, stiu ca actele de la dosar se depun in doua exemplare de fiecare. ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala ANDREI ANCA ANDREI ANCA buna ziua,am facut o contestatie la un pv ,am primit citatie iar pe aceasta citatie scrie,,a depune un exemplar plingere,si inscrisuri pentru comunicare sub ... (vezi toată discuția)