Buna dimineata,
Am terminat Spiru Haret ( 2009 ) si acum se pare ca in baza a HG 943, care reglementeaza situatia universitatii, incluzand in HG 749, pe aceasta, sunt si eu vizata ca m-as incadra in aceasta hotarare, dar aceasta stiu ca nu aplica retroactiv....ce-i de facut ca sa-mi pot continua studiile.?
Eu am terminat o facultate si o forma acreditata, cu raspuns de la MECTS ca in baza HG 916, 676 si 635 avea A la zi si AP la ID, semnat de DGJS Ispas Gabriel, am diploma eliberata cu antet si stampila MECI, deci recunoascuta de minister, e posibil ca o comisie sa nu ma primeasca la master doar ca am terminat aceasata facultate si in urma neintelegerilor care sunt atat de mult mediatizate????
Buna ziua !
Pai:hm:, ati incercat sa va inscrieti ? Duceti- va sa va inscrieti si ulterior discutam( daca sunteti respinsa si cu ce justificari).
Cu stima !
Multumesc de raspuns, am facut cum ati zis si se pare ca mi-au primit dosarul=D>, dar mai e si proba eliminatorie de la interviu, mai scriu daca sunt probleme.
Vineri e proba cu interviul,
numai bine si sa auzim de bine,
cu multumiri,
gabriela
Spiru haret
Plesa Narcis
Ieri 14.07.2009, MECI a publicat 2 liste cu specializarile si formele de invatamant acreditate sau autorizate provizoriu din cadrul Universitatii Spiru Haret, ... (vezi toată discuția)