avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nu sunt acceptata la master
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nu sunt acceptata la master

Buna dimineata,
Am terminat Spiru Haret ( 2009 ) si acum se pare ca in baza a HG 943, care reglementeaza situatia universitatii, incluzand in HG 749, pe aceasta, sunt si eu vizata ca m-as incadra in aceasta hotarare, dar aceasta stiu ca nu aplica retroactiv....ce-i de facut ca sa-mi pot continua studiile.?
Eu am terminat o facultate si o forma acreditata, cu raspuns de la MECTS ca in baza HG 916, 676 si 635 avea A la zi si AP la ID, semnat de DGJS Ispas Gabriel, am diploma eliberata cu antet si stampila MECI, deci recunoascuta de minister, e posibil ca o comisie sa nu ma primeasca la master doar ca am terminat aceasata facultate si in urma neintelegerilor care sunt atat de mult mediatizate????
Cel mai recent răspuns: gabry3lla , utilizator 14:40, 8 Septembrie 2010
Buna ziua !
Pai:hm:, ati incercat sa va inscrieti ? Duceti- va sa va inscrieti si ulterior discutam( daca sunteti respinsa si cu ce justificari).
Cu stima !
Multumesc de raspuns, am facut cum ati zis si se pare ca mi-au primit dosarul=D>, dar mai e si proba eliminatorie de la interviu, mai scriu daca sunt probleme.
Vineri e proba cu interviul,
numai bine si sa auzim de bine,
cu multumiri,
gabriela

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spiru haret Plesa Narcis Plesa Narcis Ieri 14.07.2009, MECI a publicat 2 liste cu specializarile si formele de invatamant acreditate sau autorizate provizoriu din cadrul Universitatii Spiru Haret, ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diploma spiru haret - absolvent al facultatii de drept Lali123 Lali123 Buna ziua, ma adresez dvs cu speranta ca voi primi un raspuns care sa clarifice situatia incerta in care ma aflu (nu numai eu) deoarece contrazice orice ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)