avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1933 soluții astăzi
Forum Concursuri Avocatnet.ro Câştigători şi premii Premiile concursului din perioada 12 - 19.11.2007
Discuție deschisă în Câştigători şi premii

Premiile concursului din perioada 12 - 19.11.2007

Premiile se acorda utilizatorilor care au cele mai multe mesaje postate in forum, la sfarsitul acestei perioade (ora 00.00 a zilei de duminica, 19 noiembrie 2007).

Locul 1: "Calauza Juristului. Cereri si actiuni in justitie" Ed. C.H. Beck , Revista Romana de Drept Privat Nr. 1,2,3,4/2007 Editura Univerul Juridic.

Locul 2: "Insulta si calomnia prin presa" Ed. C.H. Beck, Revista Romana de Drept Privat Nr. 1,2,3,4/2007 Editura Univerul Juridic.

Locul 3:
"Casatoria in legislatiea Romaniei si a Republicii Moldova" Editura Sfera Juridica, Revista Romana de Drept Privat Nr. 1,2,3,4/2007 Editura Univerul Juridic.

Castigatorii sunt rugati sa trimita datele lor de contact (username, adresa, numar de telefon, numele complet) la urmatoarea adresa de mail: mihaela@avocatnet.ro.
Cel mai recent răspuns: ContSters15514 , utilizator 12:26, 19 Noiembrie 2007
Adevarat.

In acelasi timp, insa, cautam de ceva vreme un sistem care sa fie corect pentru toti participantii. ]

Ne-am gandit, pe rand, la un sistem de rating al fiecarui mesaj, care ar fi putut da castigatorii pe baza numarului de voturi pe care le obtine cel mai bun mesaj al lor sau media numarului de voturi obtinute de mesajele lor din ultima saptamana.

Apoi, ne-am gandit la un sistem care sa dea un rating pe fiecare discutie, iar castigatorul sa fie desemnat acel participant care a scris mesaje in cele mai bine clasate discutii.

In ambele cazuri, insa, lasam loc posibilitatii de frauda a sistemului. in plus, anumite mesaje / discutii ar putea sa nu fie la fel de citite ca altele, motiv pentru care participantii la acele discutii sa nu priomeasca, statistic vorbind, un numar de voturi mare.

Acum avem in minte altceva si sper sa pot prezenta ideea saptamana viitoare.

POana atunci, daca mai aveti idei, asteptam cu placere sugestii care ar putea imbunatati forum-ul ca seriozitate, corectitudine si claritate a mesajelor.

Seara buna.

Alin Popescu
Propun ca dintre toate raspunsurile oferite celui care a ridicat o anumita problema, acesta sa-l voteze pe cel care i-a fost de ajutor.
In felul acesta am scapa de cei multilateral dezvoltati care ofera raspunsuri in numeroase domenii de drept.
Desigur ca, in acelasi timp, trebuie sa tinem cont si de faptul ca nu orice problema se poate rezolva prin intermediul Forumului, ptr ca de cele mai multe ori este necesara o cercetare amanuntita si un studiu efectuat de la caz la caz.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Premiile concursului din perioada 23 - 30.04.2007 Admin Admin Premiile se acorda utilizatorilor care au cele mai multe mesaje postate in forum, la sfarsitul acestei perioade (ora 00.00 a zilei de duminica, 30 aprilie ... (vezi toată discuția)
premiile concursului din perioada 04 - 11.06.2007 Admin Admin Premiile se acorda utilizatorilor care au cele mai multe mesaje postate in forum, la sfarsitul acestei perioade (ora 00.00 a zilei de duminica, 11 iunie ... (vezi toată discuția)
Premiile concursului din perioada 19 - 26.11.2007 Admin Admin Premiile se acorda utilizatorilor care au cele mai multe mesaje postate in forum, la sfarsitul acestei perioade (ora 00.00 a zilei de duminica, 26 noiembrie ... (vezi toată discuția)