avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... solicitare consultare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

solicitare consultare

societatea mea are in instanta proces pentru insolventa. actiunea a fost introdusa in februarie 2010.suma solicitata este mai mare decat cea real datorata.inca nu s a intrat in judecare in fond. ce am de facut// am intelesd ca intre timp s a modificat legea , plafonul fiind de 45.000 si suma datorata e mai mica, dar termenul de 90 zile e depasit, actiunea se poate considera ne justa , suma fiind mai mica decat plafonul?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 08:09, 13 Septembrie 2010
actiunea se poate considera ne justa , suma fiind mai mica decat plafonul?

NU
La momentul introducerii cererii erau indeplinite conditiile prevazute de legea in vigoare la aceea data - ca urmare .....
In termen de 10 zile de la primirea cererii creditorului puteti sa o contestati sau sa va recunosteti starea de insolventa ( art 33 din lege 85/2006)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare consultanta ancabenta ancabenta revin asupra cererii, poate e cineva sa ma ajute cu raspuns . daca prin cererea de insolventa introdusa se specifica o suma mai mare decat cea datorata, suma ... (vezi toată discuția)
Proces cu finantele suciu_diana suciu_diana Buna ziua, in cazul in care finantele au deschis proces in iulie, dar inainte de modificarea plafonului de la 30.000 la 45.000 lei, se mai poate cere ... (vezi toată discuția)
Contestatie insolventa. Imparatul Imparatul Am primit o citatie pentru insolventa. Firmea mea are datorii la stat de vreo 48.000 ron. Mi s-a atasat de la Tribunal si un raspuns prin care pot face ... (vezi toată discuția)