detin o societate in rom.la care sant administrator si unic actionar,as dori sa stiu daca pot emigra in canada si deschide o alta societate acolo,nu stiu daca atestatul de operator de transport este recunoscut ,permisul cu toate gradele A,BE,CE,DE ,nu stiu daca pot lucra pe utilaje ,excavatoare,incarcator frontal,vola,buldo excavator,tir,autotractor cu bena basculabila sau semiremorca cu prelata sau fara,ce as putea face cu 100 000 de euro ?in rom domeniul meu de activitate este recyclarea deseurilor metalice,dezmembrarea,dezansamblarea,sortarea balotarea,transportul terestru de marfa cu autotractoare de cca.24 tone si prestari servicii de excavare si alte operatii in domeniul ,contractul de baza a fost cu SMR SA BALS specializata in turnatorie,otelarie,ansamblare bughie si osii CFR ,material rulant,mar interesa daca as putea investiin utilaje pentru transport,utilaje de excavare,de incarcare ,daca as putea concesiona o cariera de piatra sau de minereuri,sau in domeniul forestier,as putea sa obtin viza temporara de lucru?pot inregistra societatea mea in canada?pot cumpara un imobil pentru sediu social sau se poate si inchiria?