avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recunoasterea permisului si atestatelor pentru ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recunoasterea permisului si atestatelor pentru profesionisti si pentru excavatoare si alte utilaje

detin o societate in rom.la care sant administrator si unic actionar,as dori sa stiu daca pot emigra in canada si deschide o alta societate acolo,nu stiu daca atestatul de operator de transport este recunoscut ,permisul cu toate gradele A,BE,CE,DE ,nu stiu daca pot lucra pe utilaje ,excavatoare,incarcator frontal,vola,buldo excavator,tir,autotractor cu bena basculabila sau semiremorca cu prelata sau fara,ce as putea face cu 100 000 de euro ?in rom domeniul meu de activitate este recyclarea deseurilor metalice,dezmembrarea,dezansamblarea,sortarea balotarea,transportul terestru de marfa cu autotractoare de cca.24 tone si prestari servicii de excavare si alte operatii in domeniul ,contractul de baza a fost cu SMR SA BALS specializata in turnatorie,otelarie,ansamblare bughie si osii CFR ,material rulant,mar interesa daca as putea investiin utilaje pentru transport,utilaje de excavare,de incarcare ,daca as putea concesiona o cariera de piatra sau de minereuri,sau in domeniul forestier,as putea sa obtin viza temporara de lucru?pot inregistra societatea mea in canada?pot cumpara un imobil pentru sediu social sau se poate si inchiria?

Alte discuții în legătură

Activitati ce se includ in codul caen 4312 ioanatia ioanatia As dori sa-mi spuna cineva daca pot achizitiona autobasculanta cu bena si incarcator frontal ? in cadrul codului CAEN 4312- Lucrari de pregatire a ... (vezi toată discuția)
Adeverinta incadrare in munca anamariacelik anamariacelik vreau sa depun un dosar de pensionare.La casa de pensii pentru adeverinta tip pentru incadrare in grupa II imi cere sa \"copleteze actul administrativ emis de ... (vezi toată discuția)
Celebrul ordin 50 din 1990 blajdominica blajdominica :hammeSalutare! Cine ma ajuta si pe mine cu \"celebrul ordin 50 din 1990\". Ce spune ? #-oAm cautat peste tot , dar nu reusesc sa aflu ce contine. X-( Am ... (vezi toată discuția)