avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Stabilirea din oficiu a obligatiei de plata la fisc
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Stabilirea din oficiu a obligatiei de plata la fisc

Am fost plecata o vreme si nu am primit decat prea tarziu o scrosoare de la fisc, in care mi se spune ca daca nu ma prezint in termen de 15 zile, imi va fistabilita din oficiu obligatia de plata pentru veniturile realizate (venituri independente).

Cele 15 zile au trecut. La ce amenda contraventionala ma pot astepta si cum se stabilleste din oficiu obligatia de plata? Adica primesc acasa o scrisoare ca am x de plata? Nu am timp sa ma duc la fisc iar la telefon bineinteles ca nu raspunde inspectorul...

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 22:35, 15 Septembrie 2010
exista o procedura de stabilire din oficiu a obligatiilor , in functie de obligatiile anterioare declarate , in conditii de continuitate ;
Daca nu este suficient raspunsul, va rog reveniti si voi reveni si eu cu detalii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunerea declaratiei 200 marius_wiz marius_wiz buna ziua, am realizat venituri din activitati independente anul trecut , am uitat sa depun pana la 15 mai declaratia 200, am primit notificare azi- cu ... (vezi toată discuția)
Plângere contraventionalã ionutz21 ionutz21 Am depus o plângere împotriva la procesul contravențional de la anaf și întrun final sa dat hotărâre în felul următor. Respinge plângerea. ... (vezi toată discuția)
Casa de asigurari de sanatate cluj - datorii pfa din 2006 gbaii gbaii Salut tuturor. In primul rand trebuie sa stiti ca apreciez cu adevarat comunitatea formata in jurul avocanet.ro si implicit pe cei cu inima mare care s-au ... (vezi toată discuția)