avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare bibliotecar ºcolar cu licenþã - ciclul I ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare bibliotecar ºcolar cu licenþã - ciclul I Bologna

Sunt bibliotecar şcolar, încadrat în prezent în ultima treaptă de salarizare - I A (PL/M) şi o vechime în funcţie de peste 15 ani, iar în muncă de 25 ani.
Ca urmare a absolvirii cu examen de licenţă a ciclului I Bologna în specializarea Biblioteconomie şi ştiinţa informării, am următoarele întrebări:
- ce demersuri trebuie să fac pentru a fi retribuit conform studiilor actuale;
- ce salar de încadrare voi avea conform încadrării cu studii superioare :ban: şi cum anume va fi stabilit acesta.
Vă mulţumesc.

Alte discuții în legătură

Salarizare bibliotecar cu licenta ciclul i bologna ContSters168193 ContSters168193 :DÎn prezent sunt încadrată ca bibliotecar şcolar I A (PL/M), având o vechime pe post de 19 ani şi 10 luni. Ca urmare a absolvirii cu licenţă a ... (vezi toată discuția)
Promovarea in treapta superioara de salarizare liliana1111 liliana1111 Implinesc 2 ani de cand functionez ca bibliotecar comunal treapta II M.Am studii superioare de scurta durata,dar nu in domeniul aferent,si nici cursuri de ... (vezi toată discuția)
Reincadrare studii superioare octaviac octaviac Buna ziua. Lucrez la Biblioteca Judeteana Bistrita Nasaud de 12 ani. Sunt incadrata cu studii SSD pe postul de bibliotecar (am absolvit Colegiul Universitar de ... (vezi toată discuția)