avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... urgent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

urgent

poate un angajat sa mearga sa casa de sanatate sa plateasca in avans pentru urmatoarele 6 luni pentru a putea beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului?
angajatul a avut o luna de concediu fara plata in luna ianuarie...si nu poate beneficia de indemnizatie deoarece nu are 12 luni lucrate neintrerupt.copilul s-a nascut pe 07.09.2010
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 13:41, 27 Septembrie 2010
Acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului nu are legatura cu contributia la sanatate, este conditionata de realizarea veniturilor profesionale supuse impozitului (ex. salariu) pe o perioada de 12 luni anterior nasterii copilului.
problema e ca angajatul are o lune de concediu fara plata....luna ianuarie 2010 deci are intrerupere#-o
nu se poate ceea ce doriti d-voastra...
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil saftmiki saftmiki mai reiau o data discutia despre concediu pentru cresterea copilului.Tatal este angajatul societatii noastre si ar fi trebuit sa intre in concediu pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Acuarella Acuarella Buna seara! As dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului daca am un program de lucru de 4 ore. Multumesc! (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate simi7705 simi7705 Buna ziua. Ma numesc Simona, sunt angajata la o firma privata de 6 luni si sunt insarcinata in 7 luni. Eu nu pot beneficia de indemnizatia de crestere a ... (vezi toată discuția)