avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa taxi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa taxi

buna ziua.sunt pfa taxi de 5 ani.nu am nici o datorie la stat.ma chinui de ceva timp sa imi fac si eu un credit pt casa.nu am gasit nici o banca sa ma accepte.ce pot face.cu toate k la tel iti spun da e ok,cand te duci acolo pa la revedere.
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 14:15, 4 Octombrie 2010
sa va cresteti veniturile ca sa va puteti califica;
Impartiti venitul net anual la 12 luni si vedeti ce suma va iese pe luna.
Fa o simulare la creditul ce vrei sa-l contractezi si vezi ce dobanda ar fi de plata / luna. De exemplu pentru un credit 40000 € pe 30 de ani, ai avea de plata aproximativ 340 € / luna; daca sunt 3 persoane in familie, singurul venit / familie este venitul din taximetrie, pe 2009 venitul net din taximetrie a fost 12.000 RON, ->1000 RON / luna nici o banca nu o sa dea imprumut in aceste conditii. Daca spuneti eventual valoarea imprumutului dorit, un venit pe 2009 (venit argumentat prin acte) si cifrele arata ca imprumutul s-ar putea plati atunci poti sa zici ca banca are ceva cu o persoana.
Fara ceva cifre concrete doar dam cu presupusu...
nu asta e probl ca as avea coplatitori,ci atunci cand intru in banca si spun pfa taximetrist imi zic din start nu,nu lucram cu taximetristi.dar dc dau tel la aceeasi banca aa da veniti.
cat despre acte am zeturile de la aparat cu incasari lunare de 30-4000 lunar.dar cum spuneam problmea este k nu accepta taximetristi pfa.
OTP sau Pro Credit Bank, e o banca ce are culoare rosie; tatal meu e taximetristpfa, si a luat credit de la ei...

Alte discuții în legătură

Inselaciune florinel26 florinel26 va rog sa ma ajutati k sunt disperat sa va spun in mare parte ce am facut am intrat pe net si am gasit un articol cu ofer bani imprumut fara garantiii si ce ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu blocare conturi jbertinik jbertinik Buna seara, Am avut o descoperire de cont, la un card de salarii in baza unui contract de PFA, in anul 2010. Am platit de fiecare data suma necesara, dar in ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit pfa loredanastiuca loredanastiuca Imi poate spune cineva cum se calculeaza impozitul in 2011 pentru un taximetrist care e PFA? Se calculeaza 16% din incasari (venit), sau se deduc si anumite ... (vezi toată discuția)