avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sesizare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sesizare

Buna dimineata!
Vreau sa fac o sesizare catre Ministerul Finantelor si nu stiu catre cine s-o adresez(domn director, ministru.....), ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:43, 1 Octombrie 2010
Domnului Ministru,
MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE
Adresa Registratura:
Strada Apolodor nr. 17, sector 5, cod 050741, Bucureşti
~ Conținut șters la cerere ~
Ar fi in castigul dvs sa detaliati situatia,pentru a primi informatii la obiect, pe care sa le puteti folosi in favoarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corectă formularea capătului de cerere principal și al capătului de cerere accesoriu ? viktorV viktorV 1.Este corectă formularea (pentru primul chemat în judecată – Statul român) din cererea : ”...solicit să constatați inexistența dreptului ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara cristina_pkr cristina_pkr buna ziua, am divortat recent iar tatal copiilor este plecat in strainatate. am o vaga idee unde lucreaza, nu pastram relatia nici macar pentru copii. pensia ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei de intretinere Steli123 Steli123 Buna seara! Am fetita de 10 ani si 8 luni,sunt divortata din iulie 2011,custodie totala,el fiind obligat la plata pensiei de intretinere in 25% din venit.Din ... (vezi toată discuția)