avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Locuiesc in chirie cu fica mea de 5 ani,sunt in divort,sotul a parasit domiciliul acum 2 luni.Ce obligatii are el fata de noi pana la divort?In prezent el zice ca locuieste cu o femeie iar motivul lui de divort este gelozia mea insuportabila.Ce este de facut in cazul asta?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters166528 , utilizator 09:45, 3 Octombrie 2010
nu are obligatii sa plateasca chiria.
Problema mea cea mai mare este ca eu nu am pe nimeni sa ma ajute cu copilul ,el cand a plecat a promis ca plateste chiria,ca ma ajuta cu gradinita, iar acum ma tot santajeaza ca ma da afara pe drumuri cu copilul,eu cred ca el a facut o depresie deoarece nu-l mai recunosc ca om si tata devotat cum a fost acum nu-l mai intereseaza nimic imi spune ca eu sunt nebuna,imi inregistreaza toate comvorbirile telefonice,ma urmareste tin sa precizez ca el a intentat divort ,iar motivul este gelozia mea insuportabila in final nu mai inteleg nimic

Mai am o intrbareel a divortat de prima sotie pe moti de nepotrivire de caracter,ea fiind bolnava de shizofrenie mai grav a lasat copilul minor la ea ,va rog sa-mi spuneti daca este o problema asta .
Ultima modificare: Duminică, 3 Octombrie 2010
ContSters166528, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Netemeinicie sau prematuritate actiune? dandanaua dandanaua Cu două săptămâni înainte de a introduce eu actiunea de divort prin care solicit si incredintarea minorei mie si obligarea pârâtului la pensie de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara fara divort coribri coribri Buna ziua!Am o problema cu care ma confrunt si v-as ruga sa ma sfatuiti cum sa procedez.M-am despartit de sotul meu din data de 6 august anul curent,fara a ... (vezi toată discuția)
Divorþ. momentul de la care se plãteºte pensia de întreþinere stefan42 stefan42 Buna ziua, am si eu o intrebare : indemnizatia de crestere a copiilor se plateste din momentul introducerii actiunii de divort sau dupa pronuntarea divortului. (vezi toată discuția)