Imi cer scuze, greseala mea! Am presupus ca mama si tatal tau erau casatoriti la deces... #-o Am presupus cam multe, de-aia am spus ca te-a mintit, m-am gandit ca ea a fost prezenta la succesiune. De altfel, am intrebat daca nici ea nu a fost chemata la dezbaterea succesiunii...
dreptul la mostenire pt. descendentii directi este imprescriptibil, deci anularea certificatului de mostenitor si dezbaterea succesiunii sunt anulabile. Mai ales ca nu ati avut cunostinta despre aceasta pana in prezent.;)
Nu stiu la cat se ridioca cheltuielile pe civil, dar sigur le veti recupera. Dar pe penal sunt aproape 0, depinde de onorariul avocatului- pe care oricum il veti recupera ;)
a fost greseala mea ca nu am specificat faptul ca nu au fost casatoriti.:d intrebarea mea este ce pot eu in situatia asta sa fac cui sa ma adresez pentru rezolvarea problemei???
Rog sfat
pm
Tatal meu a decedat de 20 de ani. Mama este in viata. Fratele meu a decedat acum 6 ani, lasand trei copiii. Eu si fratele meu convenisem sa nu deschidem ... (vezi toată discuția)