avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... adeverinta absolvent studii superioare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

adeverinta absolvent studii superioare

Lucrez in compartimentul Personal al unei institutii publice.Cat timp este valabila adeverinta eliberata de facultate care atesta absolvirea studiilor universitare de licenta? Mentionez ca anul trecut in luna nov. au fost incadrati la gradul corespunzator studiilor absolvite .Multumesc
Cel mai recent răspuns: laur7901 , utilizator 16:17, 2 Noiembrie 2010
sigur ca mi-ar fi dat diploma, dar, nu m-am dus eu dupa ea. daca veti merje cu adeverinta dupa 5 ani, veti fi primita cu siguranta. :)
daca "merje" cu pile cu siguranta ma primeste cineva. ce rost are sa mai luam diploma, la stat merge oricum #-o
mai aveti si "tupeul" sa spuneti unde ati mers cu adeverinta
RUSINICA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare de scurta durata dumi32 dumi32 Buna ziua, As dori sa va intreb, in cazul in care un participant la concursul de ocupare a unui post contractual (SSD) studii superioare de scurta durata ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea diplomei de licenta OlaruPetolela OlaruPetolela Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ... (vezi toată discuția)
Studii superioare nerecunoscute zama cristian zama cristian Ce se intimpla cu cei ce au terminat facultati neacreditate, carora le-au fost date adeverinte de studii ce sunt valabile pentru un an, nu li s-a eliberat ... (vezi toată discuția)