avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... majorarea salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

majorarea salariului

am si eu o intrebare.am inteles ca, conf unei hotarari salariul brut al personalului cu studii superioare creste de la 880 la 1000 lei. vreau sa va intreb daca angajatorul este obligat sa acorde si 5% spor vechime deoarece facultatea ca si armata constituie vechime in munca.mentionez ca eu am 18 luni vechime pe cartea de munca si cu facultatea as avea peste 5 ani vechime.daca se poate as dori si articolul care stipuleaza asta ca sa pot face cererea completa :D.multumesc
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 13:08, 19 Ianuarie 2008
facultatea este perioada asimilata stagiului de cotizare in sistemul public de pensii, de care se va tine cont atunci cand vei implini varsta standard de pensionare ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formula de calcul a pensiei de limita de varsta mihaipeste55 mihaipeste55 P.MIHAI din ROMAN am lucrat 26 ani in grupa a doua in 3 schimburi .Acuma am 58 de ani ,as vrea sa stiu cand pot sa es la pensie la limita de varsta? va ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie la limita de varsta mariana55_ro mariana55_ro buna ziua ! am fost pensionata anticipat cu penalizare de 18 %. Acum am facut virsta standard de pensionare . La calculul pensie pentru limita de varsta se ... (vezi toată discuția)
Pensionare conf. legii 380/2013 GABRIELA2014 GABRIELA2014 Buna ziua, Sotul meu implineste anul acesta 61 ani si 34 ani vechime si conf. legii 263 iese la pensie la 65 ani (2019). Avand 7 ani vechime grupa I se poate ... (vezi toată discuția)