In primul rand va spun Buna seara, in al doilea rand imi cer mii de scuze daca nu am postat unde treubuie dar chiar nu am stiut unde sa postez.
Am si eu o problema cu cei de la Vodafone, am un abonament care nu l-am platit de 5 luni aproximativ, pentru ca nu am bani sa platesc, iar acum mia venit o citatie de la Mars Collection sa platesc direct clauza de reziliere 13 milioane de lei, pai, de unde sa platesc eu atatia bani daca nu am un loc de munca ? si mai ales ca in Braila nu se gaseste mai nimic.Am fost azi la vodafone cu ideea sa platesc macar 90 de lei cat aveam ultima factura + penalitati, dar femeia aceea de acolo mia zis ca trebuie sa platesc toti banii ceea ce imposibil. :(( Intrebarea mea e urmatoarea : Presupun ca ma da in judecata ?
Pai, chiar nu am bani de unde sa le dau, la ce metode actioneaza sa recupereze banii ? in afara de tribunal bine inteles.
Apropo, prin lege am impresia ca nu poate sa ma oblige sa platesc clauza de reziliere, cu toate ca nu am platit de 5 luni de zile dar normal trebuie sa platesc ultima factura + penalitati, atata tot.
Mars collection
mada215
Buna ziua!si eu am primit o citatie pt data de 23.05.08, de la constanta in proces cu mars collection s.r.l....suma neachitata este de 73.41usd, penalitatile ... (vezi toată discuția)