avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cablu electric pe teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cablu electric pe teren

Buna si multumesc anticipat de raspuns.Am un teren de 600 m pe care doresc sa contruiesc P + 1 dar pe o diagonala trece un cablu electric de la stilpi de iluminat stradali in conformitate cu legea la ce distanta pot construi de aceste cabluri . De mutat am incerca dar costurile cerute de electrica se ridica la 8 mii de euro .
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 13:44, 25 Octombrie 2010
Buna am depus luni 18 =10 2010 documentatia la rene sa vedem ce raspuns ne vor da .Durata in care ei vor loa o hotarire este de 30 de zile .Acum asteptam si va anunt si pe voi ca poate mai sunt si alti in sitoatia asta .Va multumesc .:yes:
Va uram noroc in rezolvarea situatiei. Tineti-ne la curent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan afectat de cablu electric 20 kw Cosmin140 Cosmin140 Buna ziua Avem un teren intravilan care este traversat de cablu electric 20.000 V. Din cauza cablului nu se poate construi o casa cu dimensiunile dorite ... (vezi toată discuția)
Cabluri de tensiune de la electrica trec prin proprietate. GermanAlex GermanAlex Am o proprietate de cateva hectare prin care trec cabluri de tensiune pe stalpi de la Electrica. Din cauza aceasta am probleme cu vanzarea anumitor loturi, iar ... (vezi toată discuția)
Stalp de inalta tensiune pe proprietatea mea alexandraz alexandraz Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Pe proprietatea mea de la tara exista un stalp de inalta tensiune(ma refer la un stalp care transporta sute de mii de ... (vezi toată discuția)