avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintari societati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintari societati

doresc sa deschjd un mic magazin cu diverse produse si pt aceasta sa ifiintez o inteprindere individuala sant absolvent de liceu teoretic in lege zice de o calificare pt acest lucru ce calificare ar fi necesara .va multumesc
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 16:12, 17 Octombrie 2010
Pentru activitati comerciale este suficienta diploma de bacalaureat.
Vei putea sa infiintezi Intreprinderea Individuala, sau PFA-ul, fara probleme si asa.

Bineinteles, daca vei vinde si produse aimentare, vei avea nevoie de un curs de igiena alimentara.
Pentru infiintare, este suficienta diploma.

Ulterior se face cursul de igiena, nu inainte de infiintare si nu se face de catre titularul intreprinderii (daca nu lucreaza efectiv) ci de salariatii care lucreaza efectiv in magazinul alimentar.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ii este obligatoriu casa de marcat? ankalupu ankalupu daca sunt studenta si vreau sa-mi fac un ii magazin alimentar, pot deschide cu diplomele ce le detin sau trebuie sa am diploma in alimentatie sau stiu eu ... (vezi toată discuția)
Pot deschide un intreprindere individuala cu profilul de magazin alimentar criliv criliv Buna ziua, As dori sa-mi deschid un magazin alimentar, insa nu as vrea sa fac un srl. Mentionez faptul ca as dori sa fac o intreprindere individuala sau un ... (vezi toată discuția)
Comercializare bijuterii handmade edeva edeva Buna ziua! Acum ceva timp am inceput sa realizez bijuterii handmade - si cu margele cumparate, dar si cu margele realizate de mine. As dori sa-mi deschid un ... (vezi toată discuția)