avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proces Verbal predare -primire carti de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proces Verbal predare -primire carti de munca

As dori sa stiu daca cineva dintre cei care au predat cartile de munca in vederea preluarii datelor in septembrie, au intrat in posesia asa renumitelor procese verbale pe care trebuiau sa le intocmeasca atunci pe loc dar asa este la noi in Romania , eu ma-am saturat sa tot fac drumuri catre casa de pensii si sa nu te bage nimeni inseama pentru ca nu vor nici macar sa recunoasca ca au primit cutiile respective cu cartile de munca punand intrbari de genul -:" cui i-ati predat , cum arata persoana careia i-ati predat cartile daca nu mi le ati predat mie nu stiu nimic" si alte raspunsuri demne de tara in care traim ,:((#-o:"> si datorita lor noi stam cu inima in san ca nu stim ce s-a intamplat cu aceste carti de munca si asa mai departe, mai avem sanse de a ne recupera cartile de munca de la aceasta institutie care nu mai stie ce vrea si ce face,stiti ceva despre acest lucru , vrea si eu va rog un sfat bun , ce trebuie sa fac .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 20 Octombrie 2010
iulie - august 2010 ... prin prisma locului de munca pe care il am am reusit sa le obtin .
Avand in vedere toate acestea as dori sa stiu si eu cum pot face rost de o copie de pe o carte de munca care am predat-o spre evaluare si nu mi-au eliberat inca acest proces verbal de predare primire ce trebuie sa fac, va rog sa mi raspunde-ti si mie , vreau si eu un sfat, pt la casa de pensii nu ne baga nimeni inseama si ne intraba unde si cui am predat-o tot ei dupa ce ca ei trebuia sa elibereze pe loc acest proces verbal dar nu au facut-o.
Eu am depus cartile de munca la Casa de Pensii anul trecut. Pe site-ul lor este un program care trebuie instalat in care sunt trecute datele de identificare ale posesorilor cartilor de munca; acelasi program genereaza automat si procesele verbale cu care m-am prezentat la Casa de Pensii, am depus cutiile si mi-a fost semnat procesul verbal de receptie.In baza aceluiasi proces am recuperat cartile de munca 2 luni mai tarziu....
Acelasi lucru am facut si noi numai ca nu ne au eliberat pe loc procesul verbal de predare primire si ne au spus sa revenim dupa o saptamana sa l ridicam , am fost dar nu era gata si m-au intrebat cui l-am predat pt ca l-am predat la etajul 1 in ultima saptamana din data limita , iar eu nu am nimic la mana cum ca am predat cartile acum nu mai vor sa recunoasca.
Delicata situatia.Inainte de a le preda eu am facut o copie tuturor cartilor de munca pentru a preintampina o eventuala solicitare din partea angajatilor.In cazul Dvs cred ca nu pot elibera doar o singura carte din cutia respectiva daca au inceput procesul de scanare.Eu as merge sa discut cu Seful de Departament sau cu un cadru din conducere, cu scandal eventual pentru ca asa se rezolva lucrurile pe la noi. :)

Alte discuții în legătură

Predare carti munca dumi32 dumi32 Am fost sa predau cartile de munca pentru prelucrare datelor si nu mi-au eliberat pe loc procesul verbal de predare primire si mi-au spsus sa vin peste o ... (vezi toată discuția)
Scanare carnete de munca la casa de pensii bucuresti tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)
Scanarea carnetelor de munca raluca mihaela raluca mihaela Inca nu am depus pentru scanare carnetele de munca la ITM. Inspectoarea ma amana pt ca am putine (6). Nu stiu sigur cand se incheie activitatea aceasta de ... (vezi toată discuția)