avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutor incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutor incalzire

salutare...si eu sunt in aceeasi situatie...stau singura in apartamentul parintilor, dar si ei au domiciliul pe aceeasi adresa desi locuiesc in alta parte.tin sa mentionez ca tatal meu are o masina cu motor de 1800 cmc.as dori sa stiu daca in acest caz beneficiez de acest ajutor? si daca da acea declaratie ca nu am nici un venit trebuie sa o fac la un notar sau o scriu eu? multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:58, 24 Octombrie 2010
Mă aflu intr-o situatie asemanatoare cu cele descrise mai sus adica suntem o familie de trei persoane care locuim intr-un ap. cu 3 cam pe numele socrilor, noi avem act de administrare prin care putem face orice mai putin sa vindem apartamentul. acum nu stiu daca beneficiem sau nu de ajutor la incalzire in sistem centralizat, deoarece la asociatie a venit un act in care se specifica „În toate situatiile în care proprietarul imobilului nu locuiește la adresa unde se solicită ajutorul de încălzire ( de exemplu este plecat în străinătate sau locuiește în
altă localitate ), este necesară o împuternicire notarială din partea proprietarului
pentru un membru major al familiei care depune cererea. Dacă proprietarul
locuiește în altă localitate (din țară) si detine in proprietate un alt imobil inafara celui pentru care se solicita ajutor de incalzire, sau un alt bun din cele care duc la
excluderea acordarii ajutorului de incalzire, atunci nici persoana imputernicită nu
poate beneficia de ajutor de incalzire.” mi-se pare o aberatie nu cred ca ezista asa ceva in lege . Vă multumesc sper să primesc răspunsuri care vor fi argumentate si legal nu numai omeneste:)
Sa stiti ca asemenea conditionari cum suna ceea ce ne-ati scris dv. nu e in lege. Intr-adevar se spune despre casa de vacanta, dar nu despre o a doua proprietate.
Cred ca cel mai bine este sa vorbiti la primarie sa va lumineze cu ce vor ei sa spuna prin acel fluturas cu instructiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul pentru incalzire elga50 elga50 Pentru cei interesati cititi acest articol si materialele atasate. Sunt lamuritoare si nu mai trebuie discutii ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere !!! ginamangra ginamangra Mama , impreuna cu bunica mea locuiesc intr-un apartament care este pe numele meu si al sotului meu.Deoarece ele au pensii foarte mici ,doresc sa primeasca si ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire mihaelagbanuta mihaelagbanuta Matusa mea, in varsta de 85 ani, in anul 1998 a vandut apartamentul nepotului sau, care a trecut rolul pe numele sau la primarie, si-a facut mutatia la ... (vezi toată discuția)