avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copyright
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copyright

Se poate pune copyright pe asa ceva:

1. Ce obligatie aveti atunci cand va apropiati de o statie de tramvai prevazuta cu refugiu si tramvaiul se afla in statie ?
a. sa opriti la 5 m distanta de remorca vagonului motor
b. sa reduceti viteza de mers
c. sa acordati prioritate calatorilor care traverseaza strada intre refugiu si trotuar.

Sunt pur si simplu niste intrebari facute dupa legislatia in vigoare... nu opere originale si etc...
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 22:12, 27 Ianuarie 2008
Hai sa nu confundam Romanica cu SUA, e diferenta de la cer la pamant. :O
Nu exista drept de autor pentru intrebari si raspunsuri generale, orice varianta ar fi. Opera care face obiectul dreptului de autor trebuie sa fie originala.
deci ...Andreea mama....legislatia comunicarii si proprietatii intelectuale.....daca tu formulezi o propozitie intr-un anumit fel indiferent daca e un adevar general...o introduci intr-o carte...care apoi o vinzi unei edituri ....si ai drept de autor asupra informatiei din acea carte....asta cum se cheama?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copyright Alexanndra0 Alexanndra0 Buna seara, in cazul in care transform codul civil/penal in grile, pot sa-mi pun numele pe aceasta carte daca adaug bibliografia? De ex: Conform CPP \"Actiunea ... (vezi toată discuția)
Despre legea copyrightului daveamz daveamz Am si eu o nelamurire in legatura cu legea copyrightului privind imaginile/fotografiile. Am citit legea privind drepturile de autor Legea nr. 285 din 23 iunie ... (vezi toată discuția)
Copyright fotografic FlorinBis FlorinBis Am facut o intelegere verbala cu o firma sa realizez cateva poze ce vor ajuta la reclama contra, unei sume pentru care ne vom intelege dupa ce totul va fi ... (vezi toată discuția)