avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... LEGI CARE SA MA AJUTE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

LEGI CARE SA MA AJUTE

EXISTA VRO LEGE IN CARE SA SPUNA CA NU POT DA VOIE VECINULUI SA ISI REPARE CASA PRIN CURTEA MES CHIAR DACA EA ESTE PE HOTAR? SI DACA DA CARE ESTE MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 15:43, 23 Octombrie 2010
mirabella-an, cred ca nimeni nu doreste sa-ti schimbe opinia chiar daca este incorecta. Este vorba de incalcarea unui drept de proprietate, consacrat prin dispozitiile art.44 alin.(1) si (2) din Constitutia Romaniei, republicata! Probabil ca ai cunostinta despre acest lucru... Proprietarul poate formula si o plangere penala impotriva vecinului daca va crede de cuviinta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul nu-mi permite accesul in curtea sa pt executia unor reparatii la imobilul meu Sorelly Sorelly Buna ziua, Ma confrunt cu o problema destul de grava...vecinul nu-mi permite accesul in curte pt a face unele reparatii urgente la imobilul meu. In urma ... (vezi toată discuția)
Notificare de la executor ce sa fac? yssalia yssalia ca sa raspund la onotificare data de executor privind repararea casei de catre vecinul meu cu care nu sint in relati amiabile ce pot vace? si exista vro lege ... (vezi toată discuția)
Reglementari atitudine vecini... EugenM EugenM Va salut ! Sunt proprietarul unei unei case la curte in Bucuresti (numai parter ), impreuna cu teren aferent si curte . Pe una din laturi ma invecinez ... (vezi toată discuția)