avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... arest la domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

arest la domiciliu

am aflat un lucru intersant.conform noului cod de procedura penala,se poare recurge si la forma de arest la domiciliu.intrebarea este daca in cazul arestului preventiv,pot cere schimbarea in arest la domiciliu.ce sansa am avea?e o practica noua sau uzuala?
Cel mai recent răspuns: ContSters174014 , utilizator 22:29, 23 Octombrie 2010
Arestul la domiciliu este o practica noua dar nu este legea in vigoare.
In functie de periculozitatea persoanei si de reglementarea aplicabila se poate ajunge la asa ceva.Dupa arestul preventiv va fi cea mai dura masura preventiva.

avocat Claudiu Lascoschi
a fost publicata in monitorul oficial nr,486 din15 iulie 2010 si promulgata prin decretul prezidential 774/2010
Prevederile legale nu sunt in vigoare.
vreti sa spuneti ca legea aparuta in monitor nu se plica sau anumite dispozitii,aliliamente,nestspanunv ocabularul fustitiei,sunt cam in ceata,multumesc
Nu se aplica deocamdata.

Incercati sa scrieti inteligibil.

Alte discuții în legătură

Arest preventiv ContSters176959 ContSters176959 buna seara . in cazul carderilor , cu acuzatii de constituire de grup infractional ,si phishing , dupa 6 luni de arest preventiv mai sunt sanse sa se judece in ... (vezi toată discuția)
Cost cautiune anamarial anamarial Buna ziua. Ma intereseaza cam cat ar costa o cautiune pentru o persoana aflata in arest preventiv, acuzata de furt calificat si cu antecedente penale tot ... (vezi toată discuția)
Intreruperea prescriptiei executarii pedepsei mai opereaza cand condamnatul a fost pus in libertate? avav avav Buna seara, dragi colegi. Am o speta tare incurcata in penal, mai exact pe prescriptia executarii pedepsei. Iata cum sta situatia: in anul 2001, se judeca si ... (vezi toată discuția)