avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Dialogul surzilor…

- … mi-au ramas in custodie bunurile lui mobile, care sunt in prezent tot in custodia mea. L-am notificat cu privire la ridicarea acestora si nu a venit sa si le ia, motivand ca nu are unde sa le duca
- … Aveti si varianta a notifica proprietarul bunurilor,cu termen concret obligatia ridicarii acestora cu scopul eliberarii spatiului

M-am gandit ca va modifica cineva titlul subiectului respectiv din “Bautura sub influenta…” in “Conducere sub influenta…”:)

Aceeasi zi, mai spre seara, alt consultant

Avocatul vinovat…
Daca plateati un avocat in cazul dvs. nu mai plateati 5000 lei...dar acum cred ca este tardiv...
Daca ati fi consultat un avocat priceput in astfel de situatii iesea el vinovat si nici bani nu pierdeati...
Va mai datora el bani...
Ce sfat sa va pot da...?
Incercati sa va aparati...

Ultima modificare: Marți, 2 Noiembrie 2010
trope_doi, utilizator

Cat zici ca am sa-ti dau?! Zi mai tare, ca nu te-aud!
Cum se inregistreaza in contabilitate prescrierea unor furnizori mai vechi de 3 ani, furnizori care nu au mai ,,tipat" dupa bani de 4 ani de zile?

:coffee:
Cerere de reabilitare:

Din ciclul:De neinteles...

Un consultant(avocat) raspunde cu privire la modul in care poate lua cunostinta user-ul de condamnarile aplicate ;

Singurul inscris in care sunt evidentiate faptele pentru care un inculpat a fost condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea sunt prevazute doar in cazierul judiciar al acestuia, care are conditiii f restrictive de obtinere....
Avocat = diriginte de santier?

Adresati-va unui avocat care sa va formuleze o ordonanta presedentiala a lucrarilor de constructii ,care se solutioneaza cu celeritate.
trope_doi a scris:

Titlul zilei:
Bautura sub influenta aloolului peste limita legala

Am convingerea ca si perla aceasta va trebui s-o inlocuiesc la un moment dat :)

Oy-Gevalt! Hannah, draga (adica Diana :oops: iar se afla Mordechai asta in treaba) pe la moti e o vorba: "Ce a mancat lupul e bun mancat" Odata ce perla s-a nascut ea are o viata independenta de corecturile ulterioare si va ramane veritabila chiar daca sursa ei a disparut. Perlele au soarta lor. Pe de alta parte, unul din scopurile acestui topic era tocmai ca oamenii sa se corecteze, sa se ingrijeasca de exprimari si sa reciteasca ce au scris inainte de a face click pe "Publica mesaj" pentru ca undeva in umbra un vanator de perle sta la panda zambind ironic.

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)