Probatio diabolica
In situatia asta se pune firesc problema,cine poate formula eventuala plangere,daca " victima " , nu are stapan !
In caz ca aveti posibilitatea a sustine si proba prejudiciile suferite de caine, daca va asumati responsabilitatea consumului nervos necesar unei eventuale solutionari in instanta,puteti formula plangere
Tu esti sau nu esti tu?
Sunt hartuita de fostul prieten.
nu sint eu in cauza e o vecina de a mea a divortat de sot si si-a facut prieten un vecin de pe palier cu noi de etnie rroma dupa citeva saptamini s-au despartit de atunci o urmareste o bate pe strada in bloc chiar nu are voie sa vina cineva la ea ca gata are ceva cu el amenintari peste amenintari chiar si cu moartea administratora la dat afara din bloc (camin)el a revenit ca are un frate si sta la el vrei nu vrei a chemat politia dar degeaba ca el a adus martori ca defapt el era in camera si nu dupa ea noi avem aici cam de supraveghere care inregistreaza chiar si ora tot cind intri sau iesi din bloc totusi ea nu poate face nimic ca politia ia spus ca trebuie martori care au vazut ce sa intimplat totul a fost pe strada si nimeni nu sa bagat nu are martori decit cam care au inregistrat ca totusi el a iesit dupa ea ce poate face e disperata chiar mia spus ca vrea sa se sinucida ca nu mai suporta sa fie hartuita in asa fel are si ea o fetita de 11 ani trebuie sa o creasca chiar daca regreta acum ca si a pus mintea cu el poate aduce in instanta inregistrarea ca dovada ca vrea sal dea in judecata pentru hartuire
Incoltita pana se scapa
Si inca ceva , credeti ca se poate sa fie 'presata" intr-un fel (psihologic vorbind , nu fizic) sa recunoasca ca a furat? Nu neaparat sa fie fortata , ci cumva incoltita sa se scape ea singura..
AUTOCRITICA
am construit o casa dar nu am respectat proiectul..mi-a expirat autorizatia de constructie si nu am facut receptia. doresc sa fac o actiune in constatare
ma ameninta de 3 ani cu executare silita dar ce sa ia ca nici nevasta nu este pe numele meu bunurile sunt ale parintilor mei
am furat din aushan VILA NOVA o pereche de blugi si o pereche de adidasi,ma prins dupa ce am iesit de la casa,au chemat carabinierii care m-au dus la cazarma si mi-au luat datele de pe ci.MI-AU SECHESTRAT UN CLESTE CU CARE AU ZIS CA AM TAIAT AVERTIZOARELE DE FURT
buna ziua.ma numesc maricica si asi dori sa ma lamureasca si pe mine cineva in problema pe care o am.am avut o casnicie de 15 ani dupa care de 2 ani nu ne mai intelegem si am depus actele de divort.in urma casniciei a rezultat 2 copii care sunt la mine.la a doua infatisare la judecatorie el o fost obligat sa plateasca pensia alimentara de 70 lei de copil.problema care o am este ca in perioada cand eram impreuna(eu cu sotul)am facut imprumuturi la mai multe banci ,la 3 banci din care una este pe numele meu celelante 2 pe numele lui.El nu vrea sa plateasca bancile motivand ca nu are banii pt.ca da alocatia copiilor asa ca platesc eu bancile de frica sa nu imi ia casa banca.Este posibil daca nu platesc bancile care sunt pe numele lui sa mi se puie sechestru pe casa sa ma dea banca afara cu toate ca suntem in divort si bancile sunt pe numele lui.Plus ca eu muncesc ,am grija de copii,am animale si el pleaca si vine cand vrea ,uneori pleaca si cate 2 saptamani si cand se intoarece face scandal.ce pot sa fac sa scap mai repede de el ca ma distruge cu nervii.eu nu am avocat pt divort ca nu am posibilitati.