avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Oare cui va incredinta instanta copilul ?

Privind custodia copilului, in baza probelor administrate, va decide instanta la ce parinte va ramane , nu cred ca va fi o problema ulterior privind vizitele dvs

1.Din ciclul:

"Opera de cantitate si calitate greu de atins..."

A fost un prolific poet,cu o opera de cantitate si calitate greu de atins
A murit datorita afectiunilor incet,incet instalate intr-un trup si suflet care desi afisa o falsa masivitate,datorita esecurilor succesive,datorita durerii cauzate de disparitia prematura a mai multor adevarati prieteni (Ghe Vieru,sotii Teodoroiu)iin final a fost rapus de consecintele frustrarilor si orgoliilor acelora care l-au contestat .

2.Din ciclul:

Unde poate duce alcoolul la volan

Subiect: Conducere sub influenta alcoolului peste limitele legale

3.Din ciclul:

Dati-mi numele inapoi !

sotul locuieste in Bucuresti,ce acte imi sunt necesare pt a divorta,avem si un minor eu nu vreau sa ne judecam pt custodie numai pt a mi relua numele de fata.
Ultima modificare: Duminică, 7 Noiembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
Perversiunea zilei: actul sexual de orice natura cu corespondenta altuia

Raspuns: Daca v-a accesat e-mail-ul poate sa faca si puscarie. Incadrarea este violare de corespondenta.

Observatie: De fapt ceea ce s-a violat este secretul corespondentei. Violarea corespondentei intra la comportament sexual aberant
1.Din ciclul:

In gara noastra mica,la...magazia de bagaje

Durata solutionarii plangerii este conditionata de bagajul sporit de cauze aflate in cercetare si de numarul redus de personal

2.Din ciclul:

Unde se poate aseza ...vecinul

Cum pot opri vecinul de pe calcan sa-si suprainalte casa acoperindu-mi geamul de lumina?

3.Din ciclul:

Unde se poate ajunge ,daca nu esti atenta

Subiect: Hartuire

Buna ziua,

Poate parea ciudat mesajul meu, dar nu gasesc o alta cale de a rezolva niste probleme cu o vecina, care doreste sa-si rezolve nemultumirile din familie prin mine, mai exact s-a folosit de mine ca sa isi construiasca o relatie extraconjugala. Deoarece am refuzat-o, sunt tot timpul sicanata de aceasta persoana, incercand sa puna diferite persoane impotriva mea. Este de mentionat, ca persoana respectiva are niste probleme in aceasta privinta, recunoscute chiar de ea. Trebuie punctat ca "doamna" este procuror si orice i s-ar spune considera ca este calomnie pentru ca trebuie sa existe dovada, insa nu cred ca a stat cineva sa o filmeze sau sa-i faca vreo poza pentru a demonstra asa ceva. Deci ce este de facut ca sa pot scapa de aceasta individa, sa am dreptul la intinimate, la o relatie fara ca ea sa ma hartuiasca sau sa-l hartuiasca pe prietenul meu?

Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
Dialogul surzilor

I: Cel pagubit isi vrea banii inapoi din contul celuilalt, pe baza dovezii depunerii. Cu ce drept cere asta?

R: Bineinteles ca banii intrati intr-un cont fara a corespunde unui bun sau serviciu trebuie returnati

I: Cu ce temei poate fi obligat titularul sa returneze banii

R: Banca poate debita contul si va trebui ca titularul contului sa depuna banii. Daca nu, se poate recupera suma in instanta

I: In niciun caz titularul contului nu este obligat legal sa acopere debitul, chiar daca a folosit banii

R: Chiar nu intelegeti ca nu va puteti insusi bani care nu vi se cuvin ?

I: Aveti dreptate. Clientul nu poate raspunde pentru utilizarea banilor din contul sau personal

R: N-ati inteles nimic, am vorbit 100% degeaba, futil, in van.

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)