avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Alo? Gara de nord? :happy:

am un prieten care astazi a avut sentinta.
ce sa intamplat azi la proces?ia dat pedeapsa?sau mai dureaza?si de ce?
si cat dureaza..

astept informatii urgent
Va Multsumesc!
Probele le aduc martorii si in rest bla-bla-bla…
Martorii vor fi chemati sa isi sustina si sa aduca probe
(… )
Instanta de judecata ,suverana in solutionare, analizand competent toate probele administrate in cauza,are autoritatea sa dispuna solutie legala

Orice posibil este
Ce sa distinga legea...sau daca nu distinga...
Nu trebuie decat sa cititi textul de lege...
Sau...stiti doar sa scrieti fara sa stiti sa cititi...
Cam greu dar orice se poate...

Dati-mi si mie o jumatate de barou va rog ?

dar avocata spune ca sa ii mai dam jumatate din barou adica 7,5 milioane si nu avem de unde . Intrebarile mele ar fii urmatoarele :
1. Ce rost are sa mai platesc avocatul cu 7,5 mil daca acest recurs mai tine 3 dati de proces maxim ?!

Super Garcea=D>

repede acasa.ideea e,ca din fata mea venea si acel echipaj pe care nu l-am observat fiind seara.bun,m-a oprit(actele etc)si sa-l aud ca-mi suspenda permisul si ca trebuie sa platesc 180lei in 48h.acel politist apartinea de sectia de langa unde locuiesc si el nu are nicio treaba cu rutiera!a trebuit sa astept 30-40min pana cand a chemat un echipaj specializat pe rutiera,Dar tot el a intocmit acel proces verbal!deci in acel PV apar eu si cu el,fara martori etc.

eu vreau sa-l dau in judecata pe motiv de vicii ale procesului verbal.

1.acesta nu avea nicio treaba cu rutiera!fiind un politist de ''birou''

3.nu mi s-a specificat marca autoturismului in pv

4.nu mi s-a specificat functia sau ocupatia mea in pv

e corect ce vreau sa contest pana acum?vreau sa va spun ca tot ce am spus m-ai sus m-am ajutat de toate sfaturile de pe site-ul dumneavoastra.

A.procesul se poate judeca in lipsa mea?nu vreau sa platesc un avocat

B.cand voi fi instiintat de proces voi punea sa merg la judecatorie si sa le spun ca vreau sa nu mai aibe loc?

C.am sanse sa castig cu aceste vicii?

orice sfat o sa-mi fie bine-venit!
p.s cand am facut stanga nu am calcat nicio linie continua sau altceva!
Ultima modificare: Vineri, 19 Noiembrie 2010
Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic
Este, a fost sau va fi? :O

Stimate domn, credeti-ma ignoranta dvs ar fi criminala (si chiar a fost) in acest domeniu

1.Din ciclul:

No coment...
Limba romana "revizuita" de unii

s a rezilvat cu spaga

2.Din ciclul:

Idei putine,dar...fixe !
sau
Ce se poate ascunde in ...bagaje

intrarea in posesia hotararii ,este conditionata de bagajul apreciabil de lucrari si de numarul scazut de personal
Dupa pronuntarea hotararii ,trebuie sa asteptati si termenul legal de atac,pentru ca eventual,hotararea sa devina definitiva si irevocabila
Aveti dreptul sa adresati presedintelui instantei care a solutionat cauza sa dispuna urgentarea redactarii hotararii

Ca un comentariu;
Exista vreo sanctiune pentru recidivistii care"barbarizeaza" incontinuu limba romana ?
Ultima modificare: Luni, 22 Noiembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)