avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Magda Staicu a scris:

a fi ... sau a nu fi ....
aceasta e dilema
:hm:

Subiect: cine sunt eu..?
sunt taximetrist. am un laptop. caut zone cu wirelees prin bacau .ca sa mai pot posta pe ici si colo...si sa treaca timpul mai repede cat stau pe traseu. intr-un moment de luciditate, intre o manea si o tigara, m-am inscris la fac (CIG) acum trei ani. apoi mi-am cumparat un pc. a fost primul meu contact cu lumea virtuala la vara am licenta-"protectia si securitatea datelor financiar contabile"..mai am putin si o termin..cam dificil sa lucrezi pe laptop in masina, in timpul serviciului...apropo - nu mai fumez si nu mai ascult manele. mi-am dat seama cat puteam sa fiu de ignorant acum cativa ani..anul acesta m-am inscris la drept(lucian blaga-sibiu).sper ca peste patru ani sa-mi dau seama cat de ignorant sunt acum..am luat primul meu 10 la drept la sociologie juridica..anul trecut am castigat primul meu proces - cu politia primariei - o contraventie de 500 ron. e greu sa te ridici. as vrea sa iau examenul la CSM peste 4 ani.cine sunt eu..? sunt taximetrist. am un laptop. caut zone cu wirelees prin bacau .ca sa mai pot posta pe ici si colo...si sa treaca timpul mai repede cat stau pe traseu.

este unul dintre posturile pe care le-am remarcat si tinut minte...foarte original...
Ultima modificare: Luni, 25 Octombrie 2010
Smart Contab Expert S.R.L., Contabil
Sherlock Holmes si coleziunea de la Gaesti:

Victima (mirat si iritat): In seara zilei de 28.09.2010,la ora 19.30,pe un drum putin circulat,orbit de farurile unei masini ce circula din sens invers,am intrat in coleziune cu bara de fier a unei carute,nesemnalizata si neiluminata plina cu lemne.

Dr. Watson: Eu as avea o intrebare....scurta si la obiect - domnul sofer a fost gasit vinovat inteleg eu dar nu se intreaba politia ce cauta o caruta pe un drum judetean???? asta ar fi primul lucru care l-as intreba ....

Sherlock Holmes: Elementary my dear Watson ... Caruta credea ca e pe autostrada.
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Coleziune cu limba romana sau "John Dickson Carr"

Agatha Christie
Mai ales daca precizati ca atelajul nu era semnalizat corespunzator,fie datorita bagajului sporit de cauze,fie dezinteresul organului de cercetare ,fie datorita sustragerii intentionate a celor vinovati,de regula plangerile la astfel de situatii nu primesc solutionare favorabila,

Poirot
1-Ce aspecte sa mai precizez ?

Agatha Christie
Deplasandu-va pe drum nu ati precizat de care comunal/national/european, orbita de farurile unui auto de pe contrasens ati lovit in spate o caruta

ContSters167247, utilizator
io_ha_na_c a scris:

Coleziune cu limba romana

A.
Mai ales daca precizati ca atelajul nu era semnalizat corespunzator,fie datorita bagajului sporit de cauze,fie dezinteresul organului de cercetare ,fie datorita sustragerii intentionate a celor vinovati,de regula plangerile la astfel de situatii nu primesc solutionare favorabila,

B.
1-Ce aspecte sa mai precizez ?

A.
Deplasandu-va pe drum nu ati precizat de care comunal/national/european, orbita de farurile unui auto de pe contrasens ati lovit in spate o caruta

Cred ca recunosc stilul...

Mai exista o postare in care user-ul arata despre porcii mistreti care au intrat in gradina sa,iar unul dintre consultanti ii raspunde printre altele ca:

"mistretii nu au cunostinta despre situatia juridica"

Din nefericire pentru acest topic,postarea a fost stearsa ca fiind "offtopic",dar nu puteam sa nu pastrez o asemenea"perla",macar notata.
Radu Gabrian, Mediator
Dialog cu Dumnezeu…
Primul muritor: La varsta de 15 ani o fata si un baiat daca intretin relatii sexuale e legal?
Dumnezeu: Mai bine s-ar ocupa de scoala ca de alte chestiuni au totata viata inainte...
Alt muritor: Si daca maine mor?cum e cu zicala aceea? `` nu lasa pe maine ce poti face astazi`
Dumnezeu a zis:
Sunt prea tineri ca sa moara maine...

Cerere realizare reclama:
Client:
va rog ajutati-ma cu nume de firme serioase care trimit la munca in spania si germania in agricultura.va multumesc
Consultant:
Regulamentul forumului nu permite realizarea de reclama

Cine cu cine unde la noi colaboreaza?
buna ziua. am lovit pe cineva in parcare masina este cu nr de spania asigurare tot in spania. mam inteles cu cel pe care lam lovit pe cale amiabila dar nustiu la ce companie de asigurari trebuie sa ma duc la noi . masina nu este a mea si cel care o are nu pot da de el ca sa ma lamureasca cu asigurarea cu ce firma de asogurari colaboreaza cei din spania cu cei de la noi.

Care e legea explicativa a pasilor?
Intrebare:
Unde pot gasi un articol de lege care sa explice pasii de urmat la instrainaarea unei soc. comerciale.Se face contract de cesiune,P.V. de predare a actelor ?
Raspuns:
Cele mai importante piese este procesul - verbal de predare primire contabilitate si Hotarirea de descarcare de gestiune.
Restul e simplu, il poti face la Registru sau la un avocat.
Nu te inhama sa iti faci singur procedura.
Mergi la un consultant reputat.
(… )

Care e solutia potrivita ca sa ma apuc din nou…?
am fost prins conducand un autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie de 0.95mg in aerul expirat si de 2.10g/L in sange. a urmat un proces de aproximativ 10-11 luni si in aprilie 2010 am primit sentinta de 10 luni de puscarie cu suspendare si 2 ani si 10 luni perioada de reabilitare. As dori sa stiu, cand pot sa ma apuc iar de permis? Exista vreo solutie sa pot sa ma apuc cat mai repede?

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)