avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
pe scurt:))

Din ciclul: copiii injura mai bine

user: Am fost reclamata la Politie de o persoana cu care m-am tot injurat pe internet iar acuzatia este de jigniri pe internet. Acea persoana are salvate mesajele in care o jigneam,eu le-am sters demult... Ce ma sfatuiti sa fac ca sa scap totusi de amenda pt ca am jignit-o?

user doct: poti da o declaratie k pe id tau intra mai multe persoane,printe care si copii
Ultima modificare: Luni, 25 Octombrie 2010
ContSters167247, utilizator
Daca e legal pentru oameni e posibil si legal pentru straini?
din cate stiu este legal ca un cuplu sa apeleze la serviciile unei mame surogat pt inseminarea propriului embrion. Dar,acest lucru,este posibil si legal si pt un cuplu de cetateni straini?

Vreau sa stiu care-mi e dreptul ilegal!
Eventual daca apreciati dezinteres sau puteti proba incalcarea normelor in vigoare,aveti dreptul legal sa inaintati memorii oficiale,care nu au forma standard,
direct la servivciul specializat din cadrul primariei

Cum se calculeaza consumul de apa?
1-Consumul de apa se inregistreaza daca aveti contori ,in baza indexului,daca nu ,in baza hotararii Ag/ceX
Daca mai sus @u.b.i.k. a invocat nasterea athe-ismului, eu o sa va vorbesc despre marirea si decaderea athe-ismului:

Etapa I: posesia utila duce la uzucapiunea copilului
cum sa va ia copilul? daca ati divortat si copilul e cu dvs inseamna ca instanta de judecata v-a incredintat custodia copilului

Etapa II: guvernul mai egal ca restu'
opinia mea e ca nu este legal insa guvernul cine stie ce motivatii legale are...

Etapa III: donatii gravide
in contractul de donatii pot fi inserate doar sarcini

Etapa IV: in caz de negatie, actionati manerul
faceti o cerere scrisa primariei cu solicitarea dvs. in cazul in care nu va raspund favorabil puteti sa astupati

Etapa V: sexul corect al copilului in caz de tutela
aveti sanse sa obtineti tutela copilului, mai ales ca e fetita si are doar trei ani

Etapa VI: parati crestini, sa intoarca si celalalt obraz
faceti-le o sesixare scrisa si apoi dati-i in judecata

Etapa VII: cum recunoastem un grec
grecii, ca tati, sunt recunoscuti ca lupta pt obtinerea tutelei copiilor

Etapa VIII: operatia reusita, pacientul mort
faptul ca persoana la care faceti referire era sanatos si a facut infarct se poate considera accident

Etapa IX: cogito ergo sum
eu ma gandeam acum unde as putea sa fac sesizare ca bisericile nu dau bon fiscal pt lumanari

Etapa X: motivatia existentiala a athe-ismului, raspunsul la intrebarea "de ce?"
credeti-ma, termenele astea lungi ne termina psihic si pe noi avocatii
Accident rutier-consecinte ?

Consultanta docta...

"Precizati ca tatal minorului a formulat plangere,pentru clarificarea circumstantelor in care s-a petrecut evenimnetul dvs fiind audiat si incheind declaratii
In aceste conditii nu se mai justifica ca tatal minorului sa mai depuna alta plangere care sa releve aceleasi aspecte si partiIn raport de probele care urmeaza sa fie administrate organele de cercetare urmeaza sa dispuna concluzii
Procurorul responsabil urmeaza sa coroboreze faptele cu probele si sa dispuna masura legala"
si firmele se marita , nu-i asa ?
( ... altfel, cum ar putea face partaj ... )

La deschiderea unui cont de trezorerie , administratorul a fost intrebat de " starea civila a firmei". Imi puteti explica despre ce este vorba?Este o firma infiintata in 2008 care abia acum isi incepe activitatea si face primii pasi la finante.

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)