avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat

Gogonet Urinela ..are o urgenta :happy:

se poate daca divortul lui nu e inca terminat...urgent..urgent...urgent......urgent
.....sau asta este bigamie..
Avocatii nu stiu, judecatorii nu pricep…

Nici avocat acolo la dvs nu cred ca veti gasi care sa stie sa va obtina o asemenea hotarare.
Nici judecatorii nu stiu daca au pregatirea necesara acolo la dvs sa inteleaga anumite aspecte deosebit de dificile de inteles...

@ legally :rofl: :happy:...sa nu crezi ca unii au nume...predestinate!:stunned:

Din ciclul ... Cine-i mare azi, e mic:
catalin20 a scris:

Atribuiile fisei postului sunt hotarate exclusiv de catre angajator sau ele trebuiesc coroborate sau stabilite in raport de functia respectiva, de exemplu in fisa postului unui director operatii tranzactii pot trece ca atributie sau sarcina de a cara hartie din depozit pentru centrul de copiere?
Sunt obligat sa-i dau masina de serviciu sau laptop sau telefon?, asta nu cred
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2010
ContSters36411, utilizator
Diana :rofl: e mortala perla aia ... gasita de tine ... o perla demna de coroana regala

Cand ai personalitati multiple te poti astepta ca una din ele sa fie mai smechera si sa vrea sa te fure. In speta de fata insa, userul poate dormi linistit, acomodatul vegheaza pentru el.

User: ... incetare a unui contract de comodat dintre Admin. societatii si societatea sa si incheierea unuia de inchiriere. Ce "avantaje " ar avea de pe urma acestuia?
Dr. Jekyl sau poate mr. Hide raspunde: Va pune conditia ca nu aveti dreptul sa vindeti. S-au facut contracte de vanzare - cumparare pe seama acomodatului.
Ce rezolutia mea !

user:Subiect: Eroare de fapt
Am primit o rezolutie de NUP in baza prescriptiei faptei
Vreau sa o contest deoarece :
- prin rezolutie nu s-a demonstrat ca eu sunt faptuitorul ( falsificare )
- nu am avut cunostinta la folosirea documentului ca este fals ?
Cum trebuie sa scriu in plangere ?

categoria grea: patul sfinteste gandul sau influenta hormonilor asupra gandurilor

user revoltat(ora13.29)
Nu sunt de acord cu pasivitatea asta!
Pentru ca nu luam atitudine atunci cand ne sunt incalcate drepturile, pentru ca ne ferim de procese interminabile, pentru ca nu ne cunoastem drepturile, pentru ca in eventualitatea unui proces, nu ne vom inghesui sa depunem marturie daca am trait un eveniment asemanator...se ajunge la luvcruri grave...precum cele de la Maternitatea Giulesti.

Nu ne intereseaza decat sa ne fie noua bine!
Restul... nu se descurca!
Na...ca m-am aprins!
Scuze, dar de la evenimentul cu apa din benzina sau adunat altele si altele.
In fiecare zi, sub o forma sau alta suntem ...

acelasi user- calm (ora10.18p.m.)

M-am consultatul si cu penalistul( cu care impart patul ) si am ajuns la concluzia ca o actiune nu ar avea prea multe sanse, intrucat nu dispunem de prea multe probe.
Va dati seama ca in situatia in care am chema in judecata nume precum Petrom, Rompetrol, OMV, Agip, Lukoil...etc, ar sari armate de "case de avocatura", care mai de care mai abili, in tergiversarea cauzelor, ar solicita expertize care ar intarzia cu anii procesele, de nici nu vom mai sti de unde am plecta.

Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2010
ContSters167247, utilizator

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)